Brice Mazet x Aiyla Lunara (SGH) [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
541
5 833
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Brice Mazet

Panaszra tett személy InGame neve:
Aiyla Lunara

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG(?), nem értem hogy azonosított be 100%ra pontosan hogy ez én voltam és rakott körözést konkrétan a nevemre.

Tisztázásképpen nyílik a PK, nem föltétlen szankció meg miegymás miatt.
Tudtommal nem raknak instant egy rendszám alapján a nevekre körözést, mivel szimplán kölcsön lehet adva, lehet bérlős, lehet hogy ellopták az aktuális emberek és társai. (Ellopásnál pedig nem egyből veszi észre az emberke, hogy percre, másodpercre pontosan tegye a bejelentést.) 180al elrepült ugyan mellettünk egy heli, de én végig a helikopterben ültem, és mi sem láttuk az ő neveiket, akkor pedig logisnak gondolom hogy ők se a miénket, ami alapján eléggé ,,látótéren" belül lettünk volna hogy tisztán, minden kétséget kizárólag láthasson engem @arzen (Lilly Zangara) és @Goolem (Gwenael Carro) lövöldözött. Ha ennyire pontosan látta mi történik, láthatta hogy én egy töltényt sem lőttem ki, csak és kizárólag A és B pont között mozogtam, direkt elkerülve a bankot, hogy még csak a Kamerák se lássanak ránk.
Egyáltalán nem tartom ,,IC ügynek" azt hogy más játékos 5 órájával játszogatunk, feltehetőleg MG(?) szabálypontot elkövetve.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
mta-screen-2023-08-20-23-02-17.png
Válaszod

Megjegyzés:
Tisztázásképpen nyílt.

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
heló.
mikor a helikopterrel felmentetek a többiekért akik ott ragadtak kamerával néztelek titeket, a sofőr ülésen voltál azt hiszem, elég jól látható volt a kinézeted.
a helikopter "rendszáma" pedig megvolt, így arra rákeresve te jössz ki tulajdonosnak. tovább mentem, lekérdeztem a tulajdonost is a körözés előtt az pedig illett arra, amit láttam. a nevedet amúgy egyszer sem volt nekem lehetőségem látni, ezt még te is emlited a panaszkönyvben, így az mg nem is tudott volna megvalósulni.

klippből sajnos csak ennyi van meg

• Hűha
  • Vicces
Reactions: romantic és Vince

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
541
5 833
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Hát figyelj, nem vagyok túlságosan előrébb ezzel hogy ,,láttalak". Jelen esetben mondhatok én is bármit, a kép amit küldtél meg konkrétan halottnak a csók. Ha fele ennyi távra voltunk a tetőn tőled se nagyon hiszem hogy 1/1 megmondható lenne hogy az minden kétséget kizáróan én voltam, főleg úgy hogy amikor odaértem melléjük, az én jobb oldalamon volt az utas ülés oldal, plusz utána a fekete helikopterük takarásában voltam, maximum 2 másodpercig nem, amikor láttam hogy ,,rossz" oldalra szálltam le és változtattam a pozin hogy be tudjanak szállni hozzám. Bár kicsit érdekesnek tartom, hogy ellenkező esetben minden kétséget kizáró bizonyíték kell hogy nem történt MG szinte pixelre pontosan, itt pedig végülis most úgy állunk hogy te mondasz valamit és kész.

De majd FalleN eldönti ahogy ő szeretné.

E1:
kamerával néztelek titeket, a sofőr ülésen voltál azt hiszem, elég jól látható volt a kinézeted.
Ha azt sem láttad pontosan hogy melyik ülésen ültem, hogy voltam elég jól látható?

Utoljára szerkesztve:

arzen

Life is this... I like this.
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 275
11 021
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Érdekesnek találom mivel én ennyit láttam úgy hogy mellette voltam:
image.png

Hihetetlenek tartom hogy te olyan messziről részletesen láttad volna egy kamerával és megállapítottad hogy az a személy Brice_Mazet.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 182
6 455
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Rekonstruáltuk a szituációt sötétben és világosban is, mindkét esetben tökéletesen átlátni a tetőre és kilehet venni milyen skinben van az adott ember.
Rendszámotokat később megnézte helikopterből, így már nem volt nehéz mdcben megnézni ki volt a tulaj.
Nem látok benne szabálysértést, hogy kamerával megnézte a skined majd ennek tudtában tette rád a körözést.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.