Panasztevő InGame neve:
► Brice Mazet ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Aiyla Lunara ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► MG(?), nem értem hogy azonosított be 100%ra pontosan hogy ez én voltam és rakott körözést konkrétan a nevemre.
Tisztázásképpen nyílik a PK, nem föltétlen szankció meg miegymás miatt.
Tudtommal nem raknak instant egy rendszám alapján a nevekre körözést, mivel szimplán kölcsön lehet adva, lehet bérlős, lehet hogy ellopták az aktuális emberek és társai. (Ellopásnál pedig nem egyből veszi észre az emberke, hogy percre, másodpercre pontosan tegye a bejelentést.) 180al elrepült ugyan mellettünk egy heli, de én végig a helikopterben ültem, és mi sem láttuk az ő neveiket, akkor pedig logisnak gondolom hogy ők se a miénket, ami alapján eléggé ,,látótéren" belül lettünk volna hogy tisztán, minden kétséget kizárólag láthasson engem @arzen (Lilly Zangara) és @Goolem (Gwenael Carro) lövöldözött. Ha ennyire pontosan látta mi történik, láthatta hogy én egy töltényt sem lőttem ki, csak és kizárólag A és B pont között mozogtam, direkt elkerülve a bankot, hogy még csak a Kamerák se lássanak ránk.
Egyáltalán nem tartom ,,IC ügynek" azt hogy más játékos 5 órájával játszogatunk, feltehetőleg MG(?) szabálypontot elkövetve. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Megjegyzés:
► Tisztázásképpen nyílt. ◄