Neved:
< Brian S Smith. >
A ban időpontja:
< 2022.01.19. >
A ban időtartama:
< 2030.12.31. (örök). >
Neve, aki bannolt:
< Jake. >
A ban oka:
< Ooc kereskedelem. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< A bann óta nek is nagyon foglalkoztam az Unban megírásával mivel Ts-en akárjogy szerettem volna bizonyítani hogy ártatlan vagyok és nem történt semmiféle olyan incidens ami alátámasztaná hogy ezt a cselekedetet elkövettem. Valóban egyik barátom adott nekem házat írt a nevemre GNI-be garázzsal, mivel neki volt még 2 és mondtam neki hogy nem nagyon tudom hova tenni az autóimat illetve rp-znék is szívesen a házába, meg volt beszélve későbbiekbe meg is venném. Nyilván ez után játszottam odajött az Admin (Jake) és felhívott minket Ts3-ra. Akárhogy próbáltam bizonyítani az igazam, küldtem nagyjábol 50.000 kupon pontról és 10-15 millió dolláros logokat/ képeket a kaszinó nyeréseimről nem volt neki elég. Ha nem is kapok Unbant csak egy átbeszélést szeretnék hogy tudjak újra játszani a szerveren, próbáltam minden gondolatom leírni remélem meg tudjuk majd beszélni, Unban fejében 600-3000 percig szívesen ülök jailt, akár az utolsó esélyt is magamra vállalom csak tudjak végre játszani. Az ucp-m ezen kívül tiszta a 40.000 játszott perc mellett csak 1 jailom van. Remélem sikerül úgy dönteni hogy az mind a kettő félnek megfelelő legyen. Addig is jó játékot és adminkodást kívánok. Unbant azért írtam csak most mert nem rég vettem gépet eddig nem volt. Kaszino képeim és a PP-s SMS-ek megvannak az utóbbi PP-zs és kaszinózásról. (94.000ft-nyi PP kép) ezekkel is alátámasztva hogy mindig PP-ztem ts átbeszélésen elküldök mindent. Tisztelettel: Brian S Smith. >
Utoljára szerkesztve: