Elutasítva Brian S Smith ----> Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Brian_S_Smith

Újonc
Támogató
2020. 04. 15.
54
82
Budapest
V4 karakter
Frank_Francesco
LV karakter
Brian_S_Smith
zoldlogo.png

Neved:
< Brian S Smith. >

A ban időpontja:
< 2021.01.28. 03:31:08. >

A ban időtartama:
< 2030.01.01. 01:00:00. >

Neve, aki bannolt:
< Jake. >

A ban oka:
< Bugkihasználás [Modpanelezés]. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Jake! :D Megpróbálom újra lelkesen az Unban írását hátha ezúttal sikerrel járok és kis eséllyel de lehet már hétvégén újra tudok játszani a szerveren. Az Unbannom indoka: Szeretnék újra a barátaimmal RP-zgetni illetve játszani a szerveren, hiányzik a közösség és más játék nem igazán köti le azt az időt amit gépezésre szánok/fordítok. Ugyebár ezt a BAN-t egy hete kaptam modpanelezés miatt ami úgy történt hogy, farmoknál voltam az RS 4-es audimmal mikor te Reconoltál és bekapcsoltam az audi modját mikor erre a potato,gagyi gépem befagyot azáltal hogy, a videókártyám kiegészitő programja nem indult el és ilyenkor a gépem fogja magát 1-3 percre befagy ami annyit takar hogy, csak nálam fagy be és utána kiírja hogy Network Trouble aztán tudok menni tovább a panel bekapcsolásánál is ez történt befagytam és mire jó lett volna az autó már megfixelődött,megszerelődött a dolgot nem szándékosan csináltam csak hajnalba már volt FPS-em és visszakapcsoltam az autók modjait. Az Unban fejében hajlandó vagyok bármennyi de tényleg BÁRMENNYI AdminJailt leülni a szerveren mert nekem ez a szerver sokat jelent és nagyon szeretek itt játszani. Probáltam ismét egy összeszedett Unbant írni és megfogalmazni a lényeget illetve az indokot belejtni hogy, miért is szeretnék Unbant. Válaszodat előre is köszönöm addigis további jó játékot és adminkodást, jó hétvégét addig is! >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.