Brian S Kenneth jelentkezése! [Pótolás]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 11. 16.
30
19
26
Magyarország
V4 karakter
Brian S Kenneth
LV karakter
Caleb Easton
V2 karakter
Kevin Atwater
v1.png

🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Brian S Kenneth >

Jelentkező születési helye, ideje:
< San Fierro 1999.01.29 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Jessica Jhonson >

Jelentkező telefonszáma:
< 387611077893 >

Jelentkező lakcíme:
< Los Santos, Jefferson Motel 12 >

Jelentkező e-mail címe:
< brianSkenneth@seemail.com >

Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
< https://imgur.com/a/inhFIk5 >

Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós, áruszállító, fényező, csiszoló)
< Taxis >

Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Egy kisebb tapasztalatom már van. Baráti körben fuvaroztam A-ból B-be. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Nagyker futárságnál kezdtem el dolgozni, ahol sokat vezettem. Mellette műhelyben dolgoztam amiből összejött egy kis pénz aztán vettem egy saját autót, nagyon szeretek vezetni. Miután eljöttem a Nagyker Futárszolgálattól kipróbáltam magam buszsofőrként itt pár évig dolgoztam majd elkezdtem baráti körben sofőrködni. Aztán gondoltam kipróbálom magam egy rendes vállalatnál. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Nenczel Jordan >

Hány éves vagy?
< 23 >

Játszott perceid száma:
< 2189 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< https://imgur.com/a/S707CRV >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Én csak egy átlagos srác vagyok aki szeret játszani a szerveren, de amit úgy ki tudnék emelni hogy a korom miatt talán kicsit máshogy álok a dolgokhoz mint a fiatalabbak, illetve elég hamar be tudok illeszkedni bármilyen társaságba. >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Rendelkezek mikrofonnal, ha szükséges akkor persze tudom használni a Discordot is. >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Természetesen. >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Nos hát sziasztok, Nenczel Jordan vagyok 23 éves, Baranya megyében azon belül Pécsen élek. Jelenleg érettségizek illetve emelet dolgozok. Amit rólam érdemes tudni hogy mint említettem feljebb is elég jó a beilleszkedési képességem akármilyen társasságba, hamar meg tudom találni a közös nevezőt. Amit viszont nem szeretek az ha egy illető a "hátam" mögött beszél ki, szeretem ha valaki egyenes ember és a problémáit el tudja mondani. Hobbyaim közzé sorolnám a sakkot, illetve a dárcot, fociztam is úgy 6 éves koromtól egészen 17 éves koromig versenyszerűen, de jelenleg jegelem a focit. Negatív tulajdonságom az hogy ki állok az igazamért (bár ez nem minden esetben rossz), hirtelen haragú vagyok, és előfordul hogy makacs is olykor. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
Brian S Kenneth

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Brian S Kenneth!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Szarvas#1516, fórum PÜ-ben)) 2022.05.05. 18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

• Tetszik
Reactions: Zsiráfúr
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.