- 2019. 11. 16.
- 30
- 19
- 26
- V4 karakter
- Brian S Kenneth
- LV karakter
- Caleb Easton
- V2 karakter
- Kevin Atwater
🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Brian S Kenneth
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
San Fierro 1999.01.29
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Jessica Jhonson
>Jelentkező telefonszáma:
<
387611077893
>Jelentkező lakcíme:
<
Los Santos, Jefferson Motel 12
>Jelentkező e-mail címe:
<
brianSkenneth@seemail.com
>Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
<
https://imgur.com/a/inhFIk5
>Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós, áruszállító, fényező, csiszoló)
<
Taxis
>Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Egy kisebb tapasztalatom már van. Baráti körben fuvaroztam A-ból B-be.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Nagyker futárságnál kezdtem el dolgozni, ahol sokat vezettem. Mellette műhelyben dolgoztam amiből összejött egy kis pénz aztán vettem egy saját autót, nagyon szeretek vezetni. Miután eljöttem a Nagyker Futárszolgálattól kipróbáltam magam buszsofőrként itt pár évig dolgoztam majd elkezdtem baráti körben sofőrködni. Aztán gondoltam kipróbálom magam egy rendes vállalatnál.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Nenczel Jordan
>Hány éves vagy?
<
23
>Játszott perceid száma:
<
2189
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/a/S707CRV
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Én csak egy átlagos srác vagyok aki szeret játszani a szerveren, de amit úgy ki tudnék emelni hogy a korom miatt talán kicsit máshogy álok a dolgokhoz mint a fiatalabbak, illetve elég hamar be tudok illeszkedni bármilyen társaságba.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Rendelkezek mikrofonnal, ha szükséges akkor persze tudom használni a Discordot is.
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Természetesen.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Nos hát sziasztok, Nenczel Jordan vagyok 23 éves, Baranya megyében azon belül Pécsen élek. Jelenleg érettségizek illetve emelet dolgozok. Amit rólam érdemes tudni hogy mint említettem feljebb is elég jó a beilleszkedési képességem akármilyen társasságba, hamar meg tudom találni a közös nevezőt. Amit viszont nem szeretek az ha egy illető a "hátam" mögött beszél ki, szeretem ha valaki egyenes ember és a problémáit el tudja mondani. Hobbyaim közzé sorolnám a sakkot, illetve a dárcot, fociztam is úgy 6 éves koromtól egészen 17 éves koromig versenyszerűen, de jelenleg jegelem a focit. Negatív tulajdonságom az hogy ki állok az igazamért (bár ez nem minden esetben rossz), hirtelen haragú vagyok, és előfordul hogy makacs is olykor. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Brian S Kenneth
Brian S Kenneth