Brian Payne -- @Ryan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Atesz02

Újonc
2019. 01. 12.
1
0
LV karakter
Brian Payne
zoldlogo.png

Neved:
< Brian Payne >

A ban időpontja:
< 2019-01-07 18:40:27 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< @Ryan >

A ban oka:
< Bugkihasználás, adminnak való hazudás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hello Ryan . először is kiállok a szavam mellet. Nem én voltam igaz az én Accomról , de nem én. Abban az időpontban éppen a haverral iszogattunk és akkor én elmentem Wc-zni. Mire vissza jöttem én tudtam h játszott vele mert láttam h meglett javítva a kocsi és Redline előtt áll nekem nem szólt semmit érről . Aztán szóltak h van rajtam PK . Megnéztem és láttam h ez Bugkihasználás . Január 5. írtam neki h ő volt-e ezt (bizonyítani tudom) és bevallotta h ő volt Mondtam neki h fasza nem kellet volna ez BANN-al jár, ő nem tudta . Nagyon szeretnék újra a szerveren játszani , nagyon tetszik és nagyon sajnálom a történteket és én ilyet soha nem csinálnák, igaz nem vagyok egy jó madár ,de a megerőltetem magam tudok normális is lenni , hiányzik a szerver a barátok az RP . Nagyon sajnálom énis a dolgot az a legrosszabb h azzal is gyanusítva lettem amit nem is tettem és még melléje megy a Adminak való hazudás ami a másik dolog amit nem tennék. Szóva szeretnék bocsánatot kérni a kellemetlenségért és a haverom is sajnálja az ügyet, igaz magának nem tett rosszat csak nekem :( . Köszönöm a megértést ! >

Ryan

I forgive, but I never forget!
2019. 01. 09.
139
60
V4 karakter
Ryan Solorzano
LV karakter
Roberto Barker
Szia, nemrég kaptad a bant, de ebben az volt az érdekes mikor megkérdeztem azt mondtad hogy nem, aztán meg hirtelen tudtad hogy miről van szó, egyenlőre nincs UB.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.