Brian Kyle panasztétele

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bAl1nT_senpai

Barangoló
Támogató
2019. 01. 19.
106
57
21
Marcali
www.youtube.com
V4 karakter
Brian Kyle
LV karakter
Brian W Pellegrini
V2 karakter
Brian Kyle
tiAsvMD.png

Q24882U.png

PANASZTÉTEL
Q24882U.png

1. Név
  • Vezeték: Brian
    Középső:
    Kereszt: Kyle

2. Születési adatok:
  • Dátum: 1960.12.18
    Hely: Los Santos
    Nem:FÉRFI/NŐ

3. Telefonszáma:
  • 515474/list]

4. Lakcíme(értesítési cím):
    • Palomino St. 6

5. Nyomozó neve:
    • Ismeretlen

6. Nyomozó jelvényszáma:
    • Nem tudom

7. Intézkedés helyszíne, időpontja:
    • SCCS utcája, 2022.06.29.

8. Bizonyíték:
    • A bizonyítékot Lana Beasley alá tudja támasztani

9. Panasznyitás indoka:
    • Civilre éles fegyver alkalmazása indokolatlanul

10. Intézkedés leírása:
    • Közlekedtem az SCCS utcájában mikor hirtelen az autó kicsit kifordult és átsoroltam a másik sávba és pont jött a Ford Raptorral az úr és telibe találtam. Be vallottam volna, hogy az én hibám volt az egész, de az úr Nyomozó létére aki a közbiztonságot szolgálja meg se kérdezte, hogy vagyok hanem egyből elkezdett szidalmazni és a koromat ócsárolni. Undorító magatartást folytatott.. Nyílván 62 éves létemre nem hagyhattam, hogy ilyen szemtelen fiatal ember így beszéljen velem.. Amint távozni készültem a kocsimmal pár méterrel arrébb a szolgálati M4-vel rá lőtt a jobb hátsó kerekemre ami ki is durrant.. Ilyet egy épp eszű közbiztonsági nem csinál, hogy egy idős emberre lő..

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

patrxk

turkish airlines
Very Important Person
2019. 11. 17.
606
1 518
V4 karakter
nora.ortiz
nnilogo.png

Tisztelt Brian Kyle!
Tájékoztatnám, hogy a nyomozó iroda Belső ügyosztálya megkapta a benyújtott panasztételét.
Az ügy kapcsán a Belső Ügyosztály [BÜ] megkezdte a belső ellenőrzési eljárást.

Amennyiben további információk jutnak eszébe az ügyhöz köthetően, kérem keresse fel a nyomozás vezetőjét személyesen a központunkban- vagy a 3612/538-668 telefonszámon.​

Tisztelettel:
Lana Beasley r. őrnagy, igazgató-helyettes
Kelt: 2022. június 29.

• Imádom
Reactions: bAl1nT_senpai

Smexy

Very Important Person
2019. 01. 10.
1 976
2 631
nnilogo.png

Tisztelt Brian Kyle!
Beasley őrnagy fedélzeti kameráján látszódik valóban egy Ford Raptor, melyből kiszáll egy férfi. Az adatbázisunkból összeszedtük azokat a nyomozókat akik rendelkeznek Ford Raptor szolgálati járművel. A felvétel alapján Wiggins főtörzszászlóst (@crose) azonosítottuk be, várjuk a válaszát az üggyel kapcsolatban.

Tisztelettel:
Austin O'Wyse, főigazgató
Kelt: 2022. június 30.

crose

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 26.
233
643
V2 karakter
yannis.catteau
Szép napot, napszaktól függetlenül. Szomorúan olvastam ezt a panaszt, főképpen azért, mert fele sem igaz, melyet állít.​

Rekonstruálom az esetet írásban: Éppen kitértem a szerelőműhelyből, a megadott sebességkorlátot követtem a saját sávommal együtt, amikor kaszinó irányából jött egy Mitsubishi Lancer EVO X, melyen sárga rendszám volt, végig az én sávomban haladt, véleményem alapján meghaladta a 250 km/h-t. Kiszálltam a gépjárműből, kérdőre is vontam, majd rögtön támadni kezdett, hogy én mentem az ellenkező sávba. Ezáltal arra következtettem, hogy a kora miatt nem láthat, mivel rossz néven vette, elkezdett rasszista megjegyzéseket tenni, továbbá a halálomat is kívánta, idézem: ,,Remélem egyszer agyon lőnek bevetésen.", feltehetően taxisként is dolgozik, mivel sárga rendszámos gépjárműt vezetett, a kérdésem, egy taxis, akihez mennek utasok, netalántán más bőrszínű ember beülne mögé, akkor is rasszizmussal áll elő és nem viszi el? Sajnos időnként szánalmas, ami történik, de ezzel nem lehet mit tenni. Nyílvánvalóan az ütközés sokként ért, nem tudtam korrekten cselekedni, feldühődve tettem mindezeket. Nyílván nem vagyok hajlandó elviselni azt az ócsár stílust, amit képviselt, azt pedig főleg nem tűröm, hogy a családtagjaimat szidalmazza. Amikor elment valóban célzott lövést adtam le a kerekére, ezt nem vitatom. Az ajánlatom pedig, hogy ne taxisként dolgozzon az ilyen ember, hanem menjen el busszal amerre akar. Szállítja az embereket A pontból B pontba, de mi lett volna, ha ott ül maga mögött egy utas? Ugyan úgy szembesávba közlekedik, lehord mindennek, szidja a hozzátartozóim, valamint a halálba kíván, miután ÖN veszélyeztette az ÉN életemet? Azthiszem ez így nem korrekt.

Tisztelettel:
Navier Wiggins r.Főtörzszászlós
Kelt: 2022.06.30.

Utoljára szerkesztve:

Smexy

Very Important Person
2019. 01. 10.
1 976
2 631
Fel fogom venni a kapcsolatot a taxitársaság vezetőségével is, de szerintem azt sejti hogy hiba volt rálőni a szolgálati fegyverével a taxis kocsi kerekére.

• Tetszik
Reactions: medard és crose

bAl1nT_senpai

Barangoló
Támogató
2019. 01. 19.
106
57
21
Marcali
www.youtube.com
V4 karakter
Brian Kyle
LV karakter
Brian W Pellegrini
V2 karakter
Brian Kyle
Nyílván nem fogok kedvesen bánni magával azok utána, hogy ahogy maga elkezdte a kis beszélgetésünket. Ha normálisan kezelte volna a helyzetet az lett volna az ajánlatom, hogy jöjjön megszereltettem volna mivel a második munkahelyem az SCCS-es! Másrészt meg ha ennyire bedühödik egy ütközés hatására és ne adj Isten totál káros lesz az autója mit csinál lelövi a civilt? Maga hogy ment át a pszichológiai teszten? A rasszista megjegyzéseket nem tettem számomra mindenki egyenlő a valóságot meg ha lehet ne ferdítsük! A kérdőre vonás alatt maga mit ért, hogy le barmoz meg undorító, lekezelő stílussal kezel az magának a kérdőre vonás?

crose

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 26.
233
643
V2 karakter
yannis.catteau
Itt nem az anyagi kár volt a probléma, hanem az életem veszélyeztetése, amely elkerülhető lett volna, ha a saját sávjában halad. Itt egy ember van, aki ferdít, viszont az sem én vagyok. Ahogy elnézem nem csak a látásával, de értelmezésével is fellelhetők problémák. Kérem figyelmesen olvassa el, hogy mit fűztem hozzá, utána válaszoljon. Amennyiben önnek van joga úgy beszélni velem, mint egy sarkvégi munkalánnyal, akkor nekem is van, részemről megfogalmaztam mindent, leírtam az álláspontomat, a vezetőségnek pedig átadom a helyet, többet nem kívánok hozzáfűzni.​

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: bAl1nT_senpai

bAl1nT_senpai

Barangoló
Támogató
2019. 01. 19.
106
57
21
Marcali
www.youtube.com
V4 karakter
Brian Kyle
LV karakter
Brian W Pellegrini
V2 karakter
Brian Kyle
Rendben van és arra esetleg nem gondolt mikor tűzet nyitott a gépjárművemre, hogy az én életemet veszélyeztetni? Meg magának nem az a feladat, hogy a civil védelme így védi meg a civileket aki nem engedelmeskedik magának azt lelövi? Kérem magyarázza már el mi volt a maga fejében mikor tüzet nyitott rám!

crose

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 26.
233
643
V2 karakter
yannis.catteau
Ahogy elnézem a Nemzeti Nyomozó Iroda munkakörével sincsen tisztában, amennyiben valamivel nincsen tisztában nézzen utána interneten. Szövegértési készségek, általános iskola ötödik osztály, értelmezzük együtt az alábbi mondatot: többet nem kívánok hozzáfűzni.

Smexy

Very Important Person
2019. 01. 10.
1 976
2 631
nnilogo.png

Tisztelt Brian Kyle!
A panaszával kapcsolatos nyomozást a mai nappal lezártuk, iktattuk. Javasoltunk múlt hét csütörtökön a taxi vállalatban egy belső vizsgálatot melynek során a tulajdonosa azóta sem jelzett vissza, így a panasznak a vezetési stílusára vonatkozó részt kénytelen vagyok elhinni Wiggins főtörzszászlósnak. Mint ahogyan arra korábbiakban utaltam Wiggins részéről sem volt indokolt a cselekedete, de azért fuvarozóként magának is el kéne azon gondolkozni hogy milyen vezetési stílust képvisel a forgalomban.
A nyomozóval is természetesen el fogunk beszélgetni az esettel kapcsolatban.

Tisztelettel:
Austin O'Wyse, főigazgató

Kelt: 2022. július 5.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.