Brian Keller Panasza SCKK-03 2020/06/29

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
241
697
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Brian Keller
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
38761120155013
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
SCKK-03
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
East Los Santos-ban az autókereskedés után egy kicsivel a vasúti átjáró után Baleseteztünk mely után egyszerűen ott hagyott. Ez azért is veszélyes mert ha épp olyan sérüléseket szenvedek el amelyek egészségi állapotomat veszélyeztetik és mentőre lenne szükségem akkor ott halhattam volna meg mert egyszerűen elhajtott. Az eset után utána mentem, beálltam elé és megkédeztem hogy normális-e, ez egy kicsit az idegességemből adódott és mint a hang és képfelvevő kamera is rögzítette autómban egyszerűen le idiótázott madj ment tovűbb mint ha mi sem történt volna, illetve a KRESZ szerint is amennyiben anyagi kár keletkezik kötelessége megállni és/vagy rendőrt hívni. A Vontató sofőrje teljes mértékében megszegte az Etikai Kódex 4. A sofőr viselkedése általában miszerint:

Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.
Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett.
A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot.

(( https://imgur.com/0r77t4N , https://pastebin.com/i4fqpjFS ))
sckkicon.png

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Hamu

Fran

GameAdmin [4]
2019. 11. 19.
154
81
21
Budapest
V4 karakter
Francesco Conti
fontos.png

Tisztelt Brian Keller!

Franz Firmenbauer vagyok, a See City Közlekedési Központ Belső Ellenőre, így az én jogomban áll a panaszát kezelni. Elnézést kérek a késői ügyintézésért, egy kisebb szabadságon voltam.

A panaszát átvizsgáltam és jogtalannak találtam abból a szempontból, miszerint David Ward megszegte volna az Etikai Kódex által meghatározott 4. pontot. A kapott hangfelvételek alapján David Ward Vontatósunk nem Önt idiótázta le.

Viszont a panasza abban a tekintetben jogos, hogy David Ward nem érdeklődött az állapotáról. Amennyiben a baleset súlyos lett volna, akkor David Wardnak kötelessége lett volna mentőt hívni. Ennek elmulasztása miatt David Wardot szóbeli figyelmeztetésben részesítem.

Franz Firmenbauer
2020.07.09

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.