Elutasítva Brian Kaufmann - Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Markitooo123

Újonc
2021. 01. 10.
60
46
LV karakter
Brian Kaufmann
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Brian Kaufmann >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 06. 21. 15:51 >

Kitiltás időtartama:
<
Végleges >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ori >

A kitiltás indoka:
<
PPs tuningal való átverés [PK] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Azért írok mert tisztázni szeretném a helyzetet . Egy félre értés történt,régebbi story ez anno TS-en próbálkoztam elérni Orit de nem sikerült. Utána hagytam is a dolgot ( Munka személyes dolgok stb stb ] Úgy történt az egész , volt egy nagy garázsom , és ajánlottak érte több autót. Az illető felsorolt mindent amit az autókról tudni kell , küldött képeket is róluk. ( Itt hibáztam mert tisztán látható hogy az egyik autóra nem lehet rakni PJ-t , én nem néztem meg figyelmesen és hittem neki hogy lehet rá rakni] Minderről van Log-formában bizonyítékom. https://imgur.com/a/1tjJ4S0 Szóval el cseréltem a garázst az autókra, és sajnos tovább is adtam az egyik járművön amire nem lehetett PJ-t rakni , viszont tudomásom szerint lehetett így is hírdettem. ( Nem néztem meg műhelyben hogy valóban lehet e rakni rá) Itt az eladásról egy log : . Így történt az egész. Azért nem írtam korábban UB-t mert mással foglalkoztam, nem volt annyi időm de most ismét szeretnék a szerveren játszani. Bármilyen más szankciót bevállalnék a végleges ban-helyett akár pár hónapos kitiltást is. És persze a károsúlt részére kártérítést fizetnék. Köszönöm hogy elolvastátok. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.