Brian Garrison --> Dora Slauerhoff [Snowey]

Nndi

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
133
118
V4 karakter
Carlo Morelli
LV karakter
Brian Garrison
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Brian Garrison >

Panaszra tett játékos neve:
<
Dora Slauerhoff >

Panasz oka:
<
MG. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Az történt, hogy előállításra vittük volna a Kórházból, de amikor ki jöttünk random ott termet 2 társa és fegyvert fogtak ránk. Az admin hívása után Dora le is lépet a szerverről. Fontos még megjegyezni, hogy Dora részéről semmilyen rádiózás nem történt a társai felé. >

• Tetszik
Reactions: fricii

SpaceX

Zöldfülű
2022. 01. 30.
224
138
Erdély
V4 karakter
Carolina Skoglund
LV karakter
Dora Slauerhoff
V2 karakter
Haisley Carolina
Halika, elsösorban a lelépésemmel nem az admin elöli lelépés volt a szándék.másodsorban abban a farmban ahol megtaláltatok voltam egy ideje vérezve, a bemenetelemben egy IC ismerôs segített aki jókor volt jó helyen (az én szemszögemböl).Ôk segítettek ott nekem, "bíztosítottak". Idôközben elmentek, majd az ök társuk irt nekem sms-t.Az ottlétemrôl elég sok információjuk volt.Amikor mentünk be korházba majdnem végig hátra figyeltem ahol is végig követtek a Jeep el.Egyébbként sem értem korházban mit tudtam volna MG-z ni.Várom az admin bírálatát.Ha szükséges a bírálathoz a holnapi nap folyamán küldök a bírálo adminnak egy logot.További szép estét.

• Tetszik
Reactions: Kolozs és SzabiLV

Snowey

Újonc
SzerverAdmin
LV
2019. 03. 18.
70
228
LV karakter
Gennaro Livio
Halika, elsösorban a lelépésemmel nem az admin elöli lelépés volt a szándék.másodsorban abban a farmban ahol megtaláltatok voltam egy ideje vérezve, a bemenetelemben egy IC ismerôs segített aki jókor volt jó helyen (az én szemszögemböl).Ôk segítettek ott nekem, "bíztosítottak". Idôközben elmentek, majd az ök társuk irt nekem sms-t.Az ottlétemrôl elég sok információjuk volt.Amikor mentünk be korházba majdnem végig hátra figyeltem ahol is végig követtek a Jeep el.Egyébbként sem értem korházban mit tudtam volna MG-z ni.Várom az admin bírálatát.Ha szükséges a bírálathoz a holnapi nap folyamán küldök a bírálo adminnak egy logot.További szép estét.
Várom a logot és a bizonyítékot az ic ismerősöd sms beszélgetéséről. Privát beszélgetésben csatold kérlek.

SpaceX

Zöldfülű
2022. 01. 30.
224
138
Erdély
V4 karakter
Carolina Skoglund
LV karakter
Dora Slauerhoff
V2 karakter
Haisley Carolina
Várom a logot és a bizonyítékot az ic ismerősöd sms beszélgetéséről. Privát beszélgetésben csatold kérlek.
Elküldtem a logot illetve csatoltam a képeket is privát beszélgetésben.

• Tetszik
Reactions: Snowey