Brian Enderson ------> Fox Mcloney [Edward]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DominicBRO

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
128
66
LV karakter
Jack L Aalto.
zoldlogo.png

Neved:
< Brian Enderson >

Panaszra tett játékos neve:
< Fox Mcloney >

Panasz oka:
< Farmal való átverés. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://imgur.com/a/1eVxtLp
https://imgur.com/a/DaWP0T2
>

Megjegyzés:

< Farmi munkásom Fox Mcloneyval megbeszéltem 11.9.én,hogy egy hétig a farmomat csinálja,gondozza veti stb.Tehát 11.17.Vasárnap,lett volna a megbeszélt időtartam vége.Ehhez képest 11.13.án lerohadt a farmom.Erre én rákérdeztem a srácra messengeren,hogy miért rohadt le,amire ő a gépére hivatkozott,hogy elromlott ez volt kedden 13.án.Azóta viszont nemis keresett,tehát gondolom neki nem fontos a dolog,hogy el legyen intézve,és idáig vártam rá,de nem jelentkezett.25.000$.t fizettem neki.A farm ID.ja: 1903.Köszönöm az ügyintézést! >[/CENTE]

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Várom az érintett válaszát 24 órán belül!

Dzsekkk

Barangoló
Támogató
2019. 06. 02.
75
38
V4 karakter
Jack Blacksmith
V2 karakter
Jack Lavery
Szép napot.Kedves Briannek szóltam,hogy az mtam rossz,hiba üzenet nélkül meghal.Azt mondta,nem szeretne pk-t írni,ezért nem is számítottam rá.Már dolgozok rajta,kértem baráti körökből gta sa-t,mivel a steames nem jó neki.

DominicBRO

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
128
66
LV karakter
Jack L Aalto.
Értem,de nem írtál utána már semmit,aztán én azt gondoltam,hogy téged nem igazán érdekel a dolog. :/

Dzsekkk

Barangoló
Támogató
2019. 06. 02.
75
38
V4 karakter
Jack Blacksmith
V2 karakter
Jack Lavery
Igen,mivel utolsó válaszod az volt,hogy aztán lesz valahogy.Én ebből úgy gondoltam,jó neked hogy szóljak,amint feltudok menni.Illetve..kérdem én,ha 1 hétig végig,becsületesen megcsináltam most miért ne csinálnám? :D

DominicBRO

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
128
66
LV karakter
Jack L Aalto.
Értem,csak kicsit furcsa volt,hogy egyik pillanatról a másikra,hogyan tud elromlani az MTA,mikor én még sosem tapasztaltam ilyet,és nem értem teljesen.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.