Bírálatra vár Brian EL Jhonnes Kyson - Kispali

Benceeh

Újonc
2019. 01. 12.
72
97
24
Columbia
feketenarancssarga.com
V4 karakter
Hans_Neiniskurt
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:

Brian EL Jhonnes Kyson

A ban időpontja:

2024.10.06 17:34

A ban időtartama:

Örök

Admin neve, aki bannolt:

Kispali

A ban oka:

Fun névváltási kérelem.

Amiért szeretnéd az unbant:

Mivel kicsit jogtalannak érzem a bant, és nem vagyok egy tiszta példaértékű kiváló ember, de viszont emberből vagyok.:) OOC is az esetek többségében ezt próbáltam mutatni. Meg hát azért na, a gázolaj drága nem lehet reallife mindig veretni.. Ingame is jó lenne újra keresztbe veretni a gépet.

Megjegyzés:

Sziasztok, elnézést kérek mindenért, lehetséges hogy nem sikerül röviden megfogalmazni magam. Valóban nem vagyok egy mintapolgár, az IC stílusom főleg a rendvédelmi személyekkel szemben, valóban nagyon lekezelő. Ellentétben OOC semmi problémám sincs senkivel, és bármikor akár ellenem is segítettem a PD-seknek is!( Példáúl előre kikerestem nekik a BTK-ban a max előírást amit adjanak, 1-2 helyet épületen belül merre találnak, mire hogy keressenek rá stb..) Általában az olyan cselekedeteim előtt amiben nem voltam biztos mindig egy reportban rákérdeztem lehetséges-e hogy megjárom vele, amennyiben valami csak IC ügy IC következményekkel járhat, az kevésbé érdekelt mint sem ami OOC következményekkel járhat. Régebben rákérdeztem az ilyesféle paintjobokra is valamint a fuckthepolice milfhunter és egyéb felíratú paintjobokra is.( A report száma: 265120 ) A paintjob ami az autón volt.( ) Most reallife is rengeteg autón rajta van ilyen paintjob, igaz játszós gépek IG ez is annak volt használva, de nézzünk reallife is a forgalomban közlekedő autón már láttam ilyen matricát tetőfedő és kéményseprő, de még villanyszerelő feliratokkal is. Tierrában mentem volna ismerőssel bányászni előtte egy izzót akartam cserélni, és bementem gyors a tuningolóba kifele random előttem áll 2 rendőrautó keresztbe gyors átmentem rajta amig tart a ghostmode majd clyde vissza TP-zett hogy nem erre van a ghost mode majd kiderül velem akartak IC ügyet intézni. nehezen valóban de bele mentem. IC levételre kérték a matricát majd feketére átfestettem az autót! Ekkor KisPali adminszolgálatba lépve közölte velem, hogy Úgy látszik ez sem sikerül mert UCP-n látja hogy rajta van még a paintjob! én meg csak feketére festettem. Most példának felhozva elnézést a "Báttyáéktól" de közölték velem, hogy elv az ő egyik videójukban is van egy ilyen paintjob csak "Báttyáék" felirattal. Úgy közölték velem OOC ügy az ilyen paintjob, és amire OOC szabályok vontatkoznak az mindenkire vonatkozik egyaránt! A német polizei echte 1/1 rendőrségi autónak megfelelő matricázás engedélyezett de a magyar nem? Miért? Az előzőleg említett reportszámban közölték, hogy IG beleköthet a rendőrség és levetetheti a matricát, ezzel nincs gond át is lett festve feketére és nem a matrica látszik. Ez egy IC ügy szerintem, több ember szerint is, de minden ember más. Minden ember más véleményen van elfogadom a véleményeket. Másik dolog, a nevembe kötöttek bele. Priusz tisztitás és Frakció végett szükségem volt egy német névre, A névváltásommal kapcsolatban a legelső név ami eszembe jutott rákérdeztem reportban( report száma 397839) Clyde vagy Kispali közölte hogy biztos a Hans Régenkúrt mémból jött a név, nem mondom as Hans részlet abból jött A név utolsó részére valami németes német akcentusú név kellett és hirtelenjébe a Neiniskurt jutott eszembe. Épp azért kérdeztem rá reportban elfogadott lehet-e a név, és közölték velem Az! El is fogadták az NV-m, Szóval Ha fun névváltási kérelem volt miért fogadták el? Az egészről mint IC mint OOC részéről itt egy teljes log.( https://pastebin.com/xyJ4uHww) Közölték velem OOC hogy sok volt velem a gond. Nem tagadom nincs is értelme meg felesleges. Nem vagyok egy jó ember. Átlag fentlétem alatt itt-ott szoktam driftelgetni az e46-al. Ami lekopogom. nem ment rosszul de a legjobbak is hibázhatnak. Ha valakit elértem, elcsaptam stb.. A károkat rendeztem adtam neki X összeget fix kártyát instant gyógyító kártyát mikor mi volt. Hosszan vissza lehetne kérdezgetni rólam és vissza nézni, Ellentmondásos figura voltam mindig is. Akár NAV-os időmben akár az előtt vagy után, megláttam valakit kocsit tolni a kútra ide-oda tk-san az út mellet elcsapni valakit törött kézzel lábbal valakit, kérdés nélkül adtam neki ezt-azt amire szüksége lehet. Igaz sokszor voltam, olyan viszonyban is a PD-vel hogy egész előállítás alatt rendőr vicceket és abszúrd faszságokat mondtam majd kaptam a 420 perces tierra-i jailem.Annak ellenére hogy bárki bármekkora csekket vágott rám, Bárminek segítek és segítettem is OOC és IG is(IG kevésbé, de OOC bármikor bármiben) Egy egyedi karakternek tartom magam, nem jónak de nem is rossznak. Valahol a kettő között középtájékon. Bármely volt nevem biztosan sok ember számára ismerős lehet. "A tipikus zacis ember" Aki mindig a zacis körül campel.. Valóban sok dolgot tettem de IG. Próbáltam mindig is úgy cselekedni hogy annak maximum csak IG következményei lehessenek, és OOC szabályt lehetőleg semmilyen téren ne szedjek meg.(Nem mondom nem volt rá példa, hogy inkább OOC következményt vállaltam mint sem IG-t de erre kevés alkalom volt.) Úgy gondolom, hogy ha most valaki egy kis különleges alakot formál, és nem beáll a sorba, az unblock szürke hétköznapokat követi, majd minden nap ugyan azokat a rutin dolgokat végzi, hanem próbálja színezni a szürke hétköznapokat, és a mások napjába színeket csempészve a saját napját is színezni az ilyen rossz lenne. Szeretnék még a zacis körül driftelgetni, és szeretném még ha ugyan úgy igazoltatna sorra a PD. Szeretném ha még a TK-s autója mellet út szélén álló emberek autójába beleülve eltolhatok 1-1 motor szerviz vagy full prémium kártyát eltolhatok a kocsijára. Lehet csak egy apró cselekedet nekem vagy bárkinek, vagy sok embernek nem lényeges és fel sem tűnik, vagy esetleg elfelejtik. DE akkor az sokat jelenthet neki, abban a pillanatban. Szereztem sok ellenséget, és barátot is magamnak, Szereztem IG és OOC barátot is. Szereztem haragosokat irigykedőket mindent. De bárkinek szüksége volt segítségre én önzetlenül segítettem. Kicsit erősnek érzem, hogy azért kapok perma bant, mivel egy NV kérelmet elfogadtak(amit el is utasíthattak volna) főleg úgy hogy rá lett kérdezve reportban, lehet-e ez a nevem, valamint a paintjobot levették az autómról, hogy arra is rálett kérdezve és közölve lett hogy IG következményei lehetnek de OOC nem ütközik szerverszabályzatba. Több autón van ilyen. Ezzel olyan nagy életbevágó problémát vagy kárt okoztam volna? Amiért IG adhatnák sorra a csekket, és OOC bannal lettem jutalmazva érte. Köszönöm szépen előre is a választ, ha kapok unbant kapok, ha nem nem! Ez nem tőlem függ! De köszönöm előre is az ügy bírálatát.