Brian Arwest Unbann kérelme---->FA/SA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Coen

Barangoló
2019. 01. 10.
77
115
21
Győr
LV karakter
Luciano Montana
zoldlogo.png

Neved:
< Brian_Arwest >

A ban időpontja:
< 2018-05-08 15:36:42 >

A ban időtartama:
< Permanently/Örök >

Neve, aki bannolt:
< Frank >

A ban oka:
< 5 ezer dollár feletti átverés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elősször is ott szeretném kezdeni.. Hogy nem annak tűnik aminek látszik.. Ez úgy történt hogy vettem hitelre egy autót. És maradt egy kis törlesztésre marad pénz.. (30 ezer dollár) És a személlyal akivel megegyeztem egy időpontban.. Nem sikerült teljesíteni.. ekkor lépett közbe Frank. Ez a beszélgetés ami Frankel lefolytattunk az 2018-05-07-én történt..ebben a beszélgetésben én mondtam hogy a kocsit adom vissza mert nembiztos hogy kitudom farmolni. Ez egy hétfői nap volt és azt mondta hogy csütörtökig azaz 05.10.-éig.De én mondtam hogy a magánugyeim végett nembiztos hogy kitudom gyűjteni és a kocsit adom vissza.. De nekem akkor is a pénzt kellett visszaadnom. Én ekkor a haveromtól kértem egy kicsit kölcsön de nem a törlesztés visszadása végett.. Itt igen lehetne az hogy miért nem adtam vissza egyból.. ez szimplán annyi hogy szerettem volna tuningot vásárolni a kocsimba meg szereltetésre.. De másnapra ugye ahogy megvolt a pénz így egyből jött Frank meg a bizonyos személy. És követelték tőlem a pénzt. De én mondtam hogy a kocsit adom vissza.. És ekkor volt az hogy megkaptam a bannomat. Igen tudom hogy most lehetne azt hozni hogy mindenki megérdemli a második esélyt. De én megbántam.. elég régen történt azóta már tanultam és elgondolokodtam a hibámon. >

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
TeamSpeak 3 szerverünkön keress fel engem! [tslv.see-game.com]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.