Brian Arwest Unban kérelme Spinak/Chy felé!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Coen

Barangoló
2019. 01. 10.
77
115
21
Győr
LV karakter
Luciano Montana
zoldlogo.png

Neved:
< Brian Arwest >

A ban időpontja:
< 2018.05.18 >

A ban időtartama:
< Permanently/Örök >

Neve, aki bannolt:
< Frank >

A ban oka:
< Átverés: 5 ezer dollár felett! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hát nem is tudom hol kezdjem..Már olyan sokszor próbálkoztam magam kifejezni de lehet nem volt érthető amit írtam.. Elősször én hitelre vettem egy autót és nem sikerült törleszteni.. Majd utána lett belőle az adminügy.. És ennek az lett a vége hogy nem tudtam/nem akartam visszaadni a pénzt. Ennek következtében kaptam meg a ban-t! Nagyon nagyon rosszul cselekedtem azzal hogy az admin parancsát megtagadtam.. ezek mellett ott is hibáztam hogy nem teljesítettem ami a megállapodás volt. Tudom hogy nem érdemlem meg az Unban-t. De már nagyon hiányzik a szerveren eltöltött idő és nagyon szeretnék már visszatérni a régi rp színvonal ami a szerveren volt.. Remélem értelmezhetően fogalmaztam meg amit szerettem volna mondani. >

Utóirat:
< Spinak ez legfőképpen neked szól: Már beszéltünk ts-en.. Tudom túllőttem a célon a kiakadásommal.. De hidd el ha nem az a rendes énem remélem ezt megérted. Hidd el neked is van olyan amikor észre sem veszed hogy bármi rosszat szólsz.. De lehet hogy a másik ember szól érte és van aki nem. Csak ennyit akartam mondani. >

Coen

Barangoló
2019. 01. 10.
77
115
21
Győr
LV karakter
Luciano Montana
Nemtudom a vége miért lett ilyen.. Valamit biztos elgépeltem.. Hát sajnálom :unsure::(

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.