- 2021. 01. 01.
- 261
- 155
- V4 karakter
- Kian Berger
- LV karakter
- Algernon Beauregard

Teljes név:
Brent Saunders
Rendfokozat:
Törzszászlós
Beosztás:
Operátor

Pilóta:
Brent Saunders
Másodpilóta:
Gjon Ardit
Kísérő:
Abbie Leclair

Egységszám:
CH-1
Lajstromszám:
RB-CH1
Felszállás helye és ideje:
Los Santos kapitányság, H1
2024.05.26 16:43
Leszállás helye és ideje:
Los Santos kapitányság, H1
2024.05.26 19:45

Repülés típusa:
Készenléti repülés
Műveleti repülés
Repült percek:
182

Légi járőrszolgálat részletes leírása:
Fél öt után nem sokkal álltam szolgálatba, ekkor átöltöztem, majd felmentem a tetőre, és egyedül megindultunk CHARLIE egységet alkotni. Felszállásomat követően rádión megkértek, hogy bank felett biztosítsam a légteret, amíg a sérültet ki nem hozzák a bankból, nehogy valami külsős támadó jöjjön, ennek eleget tettem. Amint sikeresen kihozták bankból a sérültet, én folytattam a készenléti repülésemet. Ez az este nagyon nyugodt, csendes volt. Öt óra után nem sokkal a Tierra Robadai kapitányságon egy rövid szünetet tartottam, majd amint újra helikopterbe ültem, azonnal is indultam a pénzköteg jeladóra, mivel jelzett nekünk. Időközben az egyik rendvédelmis járművet ellopták az elkövetők, majd egy nagyon rövid üldözés után kiszálltak, tűzet nyitottak, likvidálva lettek. Hat óra előtt helikoptert cseréltem, mivel először a CH-2-es egységként tevékenykedtem, ekkor váltottam a CH-3-asra, viszont abban az egységben nem repültem sokat, mivel nem sokkal később jött Gjon Ardit főtörzszászlós és elmentünk közösen repülni. Ekkor a felszállásunkat követően egy üldözés volt San Fierro-ban, így egyből oda siettünk, az üldözés végén a menekülők szögesdrótba futottak, majd likvidálva lettek. Ezt követően fél nyolc magasságában egy NNI-s egység, gyanús konvojt talált San Fierro mellett, erre reagáltunk ott a társszervek átnéztek mindenkit, amint végeztek mi visszatértünk kapitányságra, ahol felbomlottunk.
Aláírás:
Brent Saunders
Brent Saunders