Brent Fletcher - Carl Cavalli [Raven]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cruso

Aktív fórumozó
2019. 01. 09.
266
773
Bayern, Deutschland
V4 karakter
OrvisZeitz
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Brent Fletcher

Panaszra tett személy InGame neve:
Carl_Cavalli

Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC stílus

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/gl56pUH

Megjegyzés:
Várom a bírálást,köszönöm az intézkedő adminisztrátor munkáját.

BoriUr

Barangoló
2019. 06. 26.
92
54
Miskolc
V2 karakter
Han Lue
Sziasztok, elöször is értem hogy mindenböl adminügyet csinálni most a trend a szerveren mivel semmit nemlehet megoldani! Miután a "Kadét" kidobta az utlevelemet és a személyimet a kukába én megse szólálnák "PK-val" igy van képek magukért beszélnek, de azt szintén meglehetne emliteni hogy szimplan csak berakott és megticketelt a kadét ugy hogy nemis tudta a nevemet. Mindössze személyiböl kinézte! Mivan hogyha hamis a személyigazolványom? :D Ezen kívül eleinte mondtam hogy amig a bilincset nemveszi le rolam nemlehet betenni mivel buggol körübelül 30 perce elteltével sem voltatok képesek megéretni azt hogy nem lehet betenni majd admint hivtatok hogy geteljen a cella elé! Igazábol mindegy is furcsának tartom hogy kizárólag a "ORFK" tagjai panaszkodnak mert nembirjak elfogadni ha hibáznak! Ezesetben énis nyugodtan megnyithatnám a jogos panaszkövemet de úgy találtam legegyszerübnek hogy inkább hagyom.

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Nos, mivel válasz érkezett, így a panaszt a fenti bizonyítékok alapján elbíráltam.
Való igaz, hogy előfordulhat ilyen "bug" bilincselés közben, amitől nem lehet a bilincselt játékost célirányosan mozgatni.
Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy neked Carl OOC ilyeneket kell írnod. Sokkal egyszerűbb lett volna, ha rendesebb hangnemben szólítottad volna meg őket, ezzel elkerülve többek közt ezt a PK-t is. Legközelebb ha valamit tudatni szeretnél valakivel, akkor azt kicsit másképp kivitelezd.
És te is tehetsz Panaszkönyvet, vagy hívhatsz admint egy olyan helyzetben, ahol esetleg nem értesz egyet az RP-vel/döntéshozatallal.
A panasz a fenti bizonyítékok alapján jogos, Carl 60 perces jailt kap OOC stílus #PK indokkal.
Szerveren kiosztottam, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.