Elfogadva Brendon Williams - Batyu

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zétény24

Barangoló
2021. 08. 24.
105
164
20
Kőszeg
V4 karakter
Brendon Rawlings
LV karakter
Brendon Williams
V2 karakter
Kuroki Hidenao
zoldlogo.png

Neved:
< Brendon Williams >

A ban időpontja:
< 2023.01.26. 22:58 >

A ban időtartama:
< 3 hónap és 1 óra >

Neve, aki bannolt:
< Batyu >

A ban oka:
< Folyamatos rablás, FUN >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok és Szia kedves Batyu! Fhuu eszméletlenül röstellem ami történt. Ahogy az előző unban kérelmemben is leírtam nagyon szeretnék már játszani szerveren, hiszen ez a második életem volt, nagyon benne voltam már a dolgokban és nagyon durván pangok már, hogy folytathassam a karakterem egész illegál karrierjét. Természetesen a legnormálisabb és szabálykövetőbb módon, ahogyan csak lehetséges. A szigeten való rablást ilyen módon, ahogy tettük nem folytatnánk semmiféleképpen sem. Itt most esküt teszek rá, hogy a szerveren való illegális életet egy sokkal kiforrottab, szabályosabb formában fogjuk folytatni egy úgynevezett V2 formációban, tehát ez egy Brendon Williams illegál rp V2 lesz. Extrém Durván szabályosra dolgoztuk ki a banolt idő alatt, nagyon durva ujításokat és forradalmi ötleteket vittünk bele. Nagyon sokat ötleteltünk és olvasgattunk fórumon, hogy miképpen lehetne ezt tökéletesre formázni, de mára úgy hiszem, hogy ezt sikerült kialakítanunk/létrehoznunk. Ehhez az egészhez már csak az kellene, hogy a szerveren is tudjuk alkalmazni ezeket az ötleteket. Ennek és sűrű elnézésemnek fejében szeretnék az unbanért esedezni, nagyon megköszönöm, hogyha átgondolod, kedves Uram. Köszönöm előre is, akárhogyan is döntesz. Üdvözlettel és tengermély tisztelettel: Brendon Williams. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.