Elfogadva Brendon Newman -> Roli

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SpetyuszHD

Újonc
2019. 09. 06.
13
9
LV karakter
Cole Bryson
zoldlogo.png

Neved:
< Brendon Newman >

A ban időpontja:
< 2019/11/11 >

A ban időtartama:
< Örökös >

Neve, aki bannolt:
< Roli >

A ban oka:
< Multi account >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Ez a ban az új gépem megérkeztekor történt. Elfelejtettem serialt váltani és a két felhasználó nevem megegyező volt, nyílván tudták, hogy multizok. Azt hiszem pár napon bellül repült is a ban. Elfelejtettem a már említett serial váltást, ez nyilván az én hibám volt. Már harmadik éve, hogy ki lettem rakva a szerverről, szerintem értelmiségileg egy 13 és egy lassan 16 éves között sok van. Nagyon szeretnék visszatérni, de sajnálatos módon az anyagi körülmények jelenleg nem engednek meg egy új pc-t. Nyilván sok érvet ide hozni elég nehéz. Az eddigi kérelmeim alapján csak annyit tudok felhozni, hogy a szerveren nem volt velem nagyon gond, talán egy admin jailem volt le nem folytatott rp miatt, de ez is csak az első pár óra játékidőmben volt. Aki admin jelenleg ezt olvassa, tudom, hogy a multizás örökös bant igényel, de már nagyon-nagyon szeretnék visszatérni Las Venturas városába erősíteni a közösséget és könyörgök egy második esélyért. Röviden ennyit szerettem volna, további szép napot kívánok! :) >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.