In-Game név:
- Sophie Spencer -
Account ID:
- 78 -
Pályamű:
-
Megjegyzés:
- Koszi a rengeteg helpet @ZSABI -nak. -
Mivel két külön karakter, és szerep, így szerintem ezzel semmi gáz nincs. Meg, nem azért... Jobb ez, mintha egy "vezetős" videót pakoltam volna ki.Mondjuk az övé.
Egyáltalán nem kreatív 1/1 megcsinálni azt (más szereplőkkel), amit már más kirakott.SGS - HS böngésző ellenőrzése
forum.see-game.com
pontosan : DDDD D DMondjuk az övé.
Egyáltalán nem kreatív 1/1 megcsinálni azt (más szereplőkkel), amit már más kirakott.SGS - HS böngésző ellenőrzése
forum.see-game.com
Mondjuk az övé.
forum.see-game.com
Vegre valaki, koszonom!Ha mindenbe bele szeretnénk kötni az sem az első ilyen videó volt a világtörténelemben.
A kreatív eventen benyújtanak egy videót, ahol egy elismert meme videó hangját bevágják egy szerveren készült klip alá, majd másnap benyújtanak egy egyenértékű pályázatot. Nem azon van a hangsúly, hogy Vortyék már csináltak egy ilyen videót 7-8 éve.Ha mindenbe bele szeretnénk kötni az sem az első ilyen videó volt a világtörténelemben.
Szerintem az én részem tök normálisan írtam le, de ha ti ezt betámadásnak veszitek és a topic kreálója benevetősözik mindent (mint az oviban ), akkor a közösségtől se várj mást. Ennek ellenére sok sikertEz szerintem még mindig nem azt jelenti nem csinálhat senki ahhoz HASONLÓ videót. Igen is van amikor egy másik ember művéből jön egy ihlet, amit te tovább alakítasz és dolgozol abból kiindulva, de ez nem annak a lemásolása az én értelmezésem szerint.
Nem tudom miért kell szerencsétlen srácnak így neki esnetek ráadásul többen mint az oviban, amikor igen is látszik dolgozott ezzel a videóval, időt és munkát fektetett bele.
Továbbra sem értem miért kellett így, és ilyen hangnemben betámadnotok ezt a pályázatot.
koszikeEz szerintem még mindig nem azt jelenti nem csinálhat senki ahhoz HASONLÓ videót. Igen is van amikor egy másik ember művéből jön egy ihlet, amit te tovább alakítasz és dolgozol abból kiindulva, de ez nem annak a lemásolása az én értelmezésem szerint.
Nem tudom miért kell szerencsétlen srácnak így neki esnetek ráadásul többen mint az oviban, amikor igen is látszik dolgozott ezzel a videóval, időt és munkát fektetett bele.
Továbbra sem értem miért kellett így, és ilyen hangnemben betámadnotok ezt a pályázatot.
jogos, epito jellego kritikakrol volt szo, ebbol egy se volt az (szerintem)A téma ezt a részét zárjuk itt le, majd zsűrizésnél átrágjuk.
sok a szabadidod, egyeni velemenye volt a sracnak. a -nek meg semmi koze az “ovis viselkedeshez” - ki milyen reakciot hasznal. nem diszbol van.Szerintem az én részem tök normálisan írtam le, de ha ti ezt betámadásnak veszitek és a topic kreálója benevetősözik mindent (mint az oviban ), akkor a közösségtől se várj mást. Ennek ellenére sok sikert
izlesek es pofonok.Ettől független hogy ki kiről másol szerintem már viccesnek sem mondható a kreatív eventre készített videód, inkább elszomorító( ). A beleölt idődet viszont sajnálom. :/