- 2020. 02. 06.
- 88
- 501
- 19
- V4 karakter
- Sesto Riccelli
- LV karakter
- Angel Halconero
Személyes információk
Általános adatok A.1
Vezetéknév: SchultzA.2
Középső név: -A.3
Keresztnév: BransonA.4
Születés ideje: 06/15/1996A.5
Születés helye: Las Venturas, San Andreas, 95842A.6
Nem: Férfi / Nő
Elérhetőségek:A.7
Telefonszám: 387611557464A.9
E-mail cím: branschultz@gmail.com
Munkatapasztalat
Előző munkaviszonyokCég/Ügynökség neve: -Betöltött pozíció: -Feladatköre: -Alkalmazás intervalluma: HH/NN/ÉÉÉÉ — HH/NN/ÉÉÉÉSzerződésbontás indoka: -
Részletezze ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: -
Végzettség
Jelölje be a magára illő állítást![—]
Rendelkezem egy U.S. High School diplomával.[—]
Rendelkezem egy GED teszttel, amelyben megfelelő pontszámokat értem el.[X]
Rendelkezem egy egyetemi diplomával, amelyet egy hivatalos egyetem állított ki.
Egyetemi szaktárgy típusa:[X]
Bűnügyi igazságszolgáltatás[—]
Ökonómia[—]
Általános/Nem eldöntött[—]
Mérnök/Számítástechnika[—]
Kommunikáció[—]
Pszichológia/Szociológia[—]
Bölcsészettudomány[—]
Természettudomány[—]
Egészségügy/Orvostudomány
Az oktatási intézmény adatai:Az intézmény neve: University of Las VenturasA látogatás intervalluma: 09/17/2016 — 09/17/2020
Kérdések
B.1
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[X]
Igen[—]
Nem
B.2
Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[—]
Igen[X]
NemB.2.1
Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze: -
B.3
Volt valaha akadémiai próbaidőn, felfüggesztésen, esetleg kiutasítva bármilyen oktatásügyi intézetből?[—]
Igen[X]
NemB.3.1
B.4
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?[—]
Igen[X]
NemB.4.1
B.5
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget, rendellenességet?[—]
Igen[X]
NemB.5.1
B.6
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?[—]
Igen[X]
Nem
B.7
Jelölje be a magára illő állítást![X]
U.S. állampolgár vagyok.[—]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.[—]
Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[—]
Semelyik a fentiek közül.
B.8
Kérjük válassza ki azt az opciót (bőrszínt), mely magához viszonyítva a valóságot tükrözi![X]
Kaukázusi[—]
Közel-keleti[—]
Hispán vagy Latin[—]
Afro-Amerikai[—]
Ázsiai[—]
Amerindián
Kiegészítő kérdések
C.1
Honnan értesült a jelentkezés lehetőségéről?Ismerősömmel közösen találtuk meg a weboldalon.
C.2
Rendelkezik jogi bizonyítékokkal, mellyel legálisan folytathat munkaviszonyt az Amerikai Egyesült Államokban?Természetesen.
C.3
Amennyiben szolgált az amerikai hadseregben, kérjük fejtse ki, hogy mikor és melyik ágon tevékenykedett.Nem szolgáltam.
C.4
Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket az angol nyelven kívül, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni.Spanyol.
C.5
Az előző 1 évben állítottak ki magának büntetést a gépjárművének vezetése alatt tett cselekedetei miatt?(Ide tartoznak, azonban nem a következőkre korlátozódnak: gyorshajtás, közúti veszélyeztetés, tilos jelzéseken való áthaladás, stb.)Nem volt részem ilyenben.
C.6
Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?Nem rendelkezem.
C.7
Fogyasztott valaha marihuánát? Amennyiben a válasza igen, mikor fogyasztott utoljára?Nem fogyasztottam.
C.8
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára?
(THC, LSD, PCP, GHB, kokain, amfetamin, metamfetamin, szteroid, ecstasy, hasis, ópium, morfium...)Soha nem használtam ilyen szereket.
Tanúsítvány
A jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyulnak a jelentkezési ciklusból való kizárásra. Elfogadom, hogy a Recruit Training Academy program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot, vagy DNS mintát vesz tőlem a Las Venturas Metropolitan Police Department vezetősége.
OOC Információk
D.1
Életkorod: 15.D.2
Neved/beceneved: Bazsi, Bazsika.D.3
Bemutatkozás(Min. 200 szó): Hát heló. Balázsnak hívnak, 15. életkoromat töltöttem be Februárban, Kecskeméten élek, tanulok és itt is focizok. Az idén kezdtem el a tanulmányaim 10. osztályát. Sok szabaidőm nincsen a sok edzés miatt, de miután megtanultam kikapcsolódásként feljövök a szerverre haverokkal játszani. A Seemta v3 és lv szerverén szoktam tevékenykedni, legtöbbször a karaktereimre építek egy KÉB-et, amit életszerűen fejlesztek. Sok percem nincsen sajnos a szerveren, mert eleinte inkább v3-on játszottam, itt ilyen 20ezer körül van, v3-on olyan majdnem 160ezer perccel rendelkezek. Igazából a napi rutinom; minden reggel elmegyek egy kondis edzésre, ez ilyen reggel 6-7 órakor szokott lenni, innen átbuszozok az iskolába, délután kettő-háromkor szoktam nagyjából minden nap végezni az iskolával. Van egy 30 perces pihim, itt szoktam néha kicsit aludni, ebédelni, stb. Eztán újra buszra szállok, ezúttal az öltözőnk a cél, itt egy labdás-csapat edzés szokott lenni. Olyan este hat órakor végzek az edzéssel, lefürdök, zenét hallgatunk. Aztán megint egy újra feljövő szó jön, igen a buszozás. Most viszont végre a nap végére haza találok, vacsorázást követve jön a tanulás, mindig változó mennyit kell tanulni másnapra. Ha van még időm akkor leülök egy kicsit gépezni, netflix&chill aztán jön a rutinom legkedveltebb része az alvás. Ilyen egy sportoló átlagos napja körül-belül. Nagyjából elmeséltem magamról mindent, tán mikor nincs kedvem filmezni, akkor lehunyt szemmel zenét hallgatok Spotify-on. A szeveren meglehetett engem találni a Lochhausen Syndicate-ben, The National Formation-ba, School Yard Crips-ben és a Lobos Legales MC-ben. Úgy döntöttünk újra megpróbálkozunk ezzel a dologgal. Tavaj január óta játszok /rendszeresen/.
D.4
Mióta szerepjátékozol?: Másfél éve.D.4.1
Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén?: Rendszeresen év elejétől.
D.5
Milyen karaktert alkotnál az LVMPD tagjaként?: Branson egy huszonnégy éves fiatal rendőr férfi. Másfél éve végzett a rendőriskolával. Egy tanult, érett fiatalember, korához képest fejlett testalkattal büszkélkedik. Minden nemzetiségű embert ugyanúgy tisztel, nem képvisel rasszizmust. Egy ambícióval teli fiatalfelnőtt. Erőssége a kitartása, ha valamit a fejébe vesz azt minden áron teljesíteni akarja.
D.6
Miért szeretnél csatlakozni az LVMPD-hez?: Tetszik az amerikai rendőr RP, haverokkal még élvezetesebb lenne a szerepjáték.D.7
Töltöttél már be USA rendvédelmére alapuló frakcióban szerepkört?: Pár napig itt az LVMPD-ben.D.8
Fejtsd ki, hogy miben különbözik az Amerika rendvédelme Magyarországéhoz képest!: Rengeteg dologban különbözik a két rendvédelem. Hogy is mondjam, Amerikába sokkal más a 'ranglétra' azaz a hierarchia. PIT-elni szabad Amerikába az üldözések során, más a felszerelésük, az uniformisuk. Más-más szolgálati járműveik vannak. Több bűnszervezet miatt több veszélynek vannak kitéve az ottani rendvédelmi szervezetek tagjai, így ezáltal elővigyázatosabbak a rendőrök.
D.9
Csatolj egy UCP-n készített képet a névváltásaidról (link):D.10
Csatolj egy UCP-n készített képet az adminjaileidről és banjaidról (link):https://postimg.cc/HrLPHx9h
(A ban ellett intézve, leadtam a cuccokat.)
Utoljára szerkesztve: