Branislov Donnie --->Mia Kardriovski,Jetmir Demisovski, Fatbardh Sure, Abrar Xhafer, Dardan Arbnor[Stille]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 12.
1
0
V4 karakter
Tommaso Bianchi
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Branislov Donnie

Panaszra tett személy InGame neve:
Mia Kadriovski, Jetmir Demisovski, Fatbardh Sure, Abrar Xhafer, Dardan Arbnor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP/DM/RP hiány. A történet annyi volt, hogy unokatesóm megállt a srácok mellett kocsival, kiszállt majd bekopogott az ablakon, erre a srácok fegyvert rántottak, semmi RP-vel természetesen, mellékesen forgalmas helyen(SF-i nagy parkolós boltnál történt) majd unokatesom beszállt a kocsijába, és menekülni akart, ekkor kilőtték, pontos nevet nem tud mondani, adminlogból visszanézhető szerintem ki volt a "gyilkos" , viszont semmilyen okuk nem volt rájuk, hogy kílőjék, valamint RP-t is kéne használni nagykaliberű fegyver elővételénél... (A

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Unokatesom nem ért a fórumhoz, nem is használta soha kb, ezért írom én helyette a panaszt, természetesem minden válaszát továbbítom ide, meg minden.

Benceboi

Újonc
2019. 01. 12.
2
0
V4 karakter
Mia Kadriovski
LV karakter
Jay Maxwell
Hali, szerintem ha éppen atm rablásnál az atm mellett ott ülünk ak47-el a hátunkon akkor nem biztos, hogy kopogtatni kéne az ablakon. Hagytunk bőven időt rá, hogy elhagyjátok a helyet, ennek ellenére inkább kopogtatott. Ne csodálkozzon ha megöljük. Egyébként nagykalibernél tisztán látszik ha előveszed, ebből adódóan nem kell bindet írni rá.

Malone

Újonc
2019. 01. 10.
42
23
V4 karakter
David Malone
Sziasztok! Elve amikor benéztél a G65-be láttad, hogy hátunkon van a fegyvert(script szerint is látod), erre nemhogy szó nélkül visszaszállsz és elmész(ez esetben nem is haltál volna meg, mert azért is nem reagáltunk a kocsiban egyből, mert vártuk az RP-s válaszod [ami elmaradt]), hanem folytatod a bekopogásodat az ablakon. Ugye RP szerint mi ATMR-ezni készültünk pont SupaSave-nél, megelégeltük a várakozást és rátok fogtuk a fegyvert, amire ti elkezdtetek tolatni, amiben szerintem teljesen jogos körülbelül 6 nagy kaliberes társaságában a lelövés ténye. Arról meg nem is akarok regényt írni, a te tudatlansági bizonyítványod, hogy az alap szerverszabályzatot se ismered. További kellemes játékot!

Zunka

Újonc
2019. 01. 10.
21
4
V4 karakter
Fatbardh Sure
Szevasztok nem tudok nagyon többet hozzá fűzni azon kívül,hogy gyanúsítasz, amikor az "unoka tesod" követett el szabály sértést. A többiről nem beszélek hisz "A szerver szabályzat nem ismerése nem mentesít" Nagy kaliberre mióta kell RP? Ne vicceljünk. Várom a bírálást

Pacsi

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Sziasztok,én fogom bírálni a PK-t.
Várom minden érintett válaszát.

Malone

Újonc
2019. 01. 10.
42
23
V4 karakter
David Malone
Hali @?Stille

Szerintem felesleges +2 HSZ-ben ecsetelgetni ugyan azt amit mi hárman megfogalmaztunk, TS-en azt mondták, hogy ugyan ezt tudnák mindketten leírni csak más megfogalmazással, amennyiben szerintem nem kíván a Panasztevő további érvekkel alátámasztani a saját szabálytalanságát(amit saját maga írt körbe), az esetben szerintem várja az Albanian Maffia ezen része a bírálást. Köszönöm szépen a figyelmet!

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Valamit kíván hozzáfűzni még a panasztevő?

2019. 01. 11.
5
0
V4 karakter
Branislov Donnie
Estét! Sziasztok! Mivel nem nagyon szeretem volna ehez a témához hozzá szólni(mivel nem nagyon vagyok jártas a fórumon!)de ugy gondolom hogy mégis hozzá kell! Nos mikor kijöttem a Boltból láttom hogy ott álltok es mivel fullra sőtét az üveg nem túlságosan láttam be!Egyszer kopogtam és útánna vissza is szálltam mikor ti kiszálltatok elővettétek a fegyvert és mikor felszólítottál akkor már mentem el a helyszínről és én azt nem értem mikor az úton vagyok és azon vagyok hogy el menneküljek akkor miert kell kilöni ? Nem értettem hogy miért nem hagytátok hogy elmenneküljek!Meg én honnan tudjam hogy ti éppen mire készültök!

Utoljára szerkesztve:

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Van videód arról, hogy ténylegesen nem hagytak időt, és miközben mentél volna el, akkor lőttek le?

Zunka

Újonc
2019. 01. 10.
21
4
V4 karakter
Fatbardh Sure
Amikor kopogtál még nem szálltunk ki utána volt mikor másodjára is kopogott. Mikor kiszálltak a többiek és fegyvert fogtak rád beültél a kocsiba és álltál egy helyben, majd egy 50 másodperc múlva lőttünk rád. Nincsen több hozzá fűzni való.

billy0

Újonc
2019. 01. 10.
53
157
Nem tudom hol helyes az hogy te rád rád fogja 8 fegyveres a nagykalibert és elmész, valamint azért lettél kilőve hogy ne szólj a rendvédelemnek, hiszen te is valamint a társad is látta a felfegyverkezett embereket.

• Tetszik
Reactions: Kispek
2019. 01. 11.
5
0
V4 karakter
Branislov Donnie
Ne haragudj már de ti figyelmeztettek arra hogy menjünk el onnan!egyébként nem 6 an voltatok?!Egyébként te nem ilyednél meg 6db fegyveres embertől ?

Utoljára szerkesztve:

Zunka

Újonc
2019. 01. 10.
21
4
V4 karakter
Fatbardh Sure
Többen voltunk mint 6 sőt 8nál is mindenkinél nagy kaliber szerintem kár pazarolni a szót erre mert a viccre megy rá az egész majd hagyni fogjuk hogy ti ketten elmenjtek mikor látjátok a nagy kalibereket nálunk.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Rendben!
Ha a panasztevő eláll a panasztől lezárom, bár én sem láttam benne különösebb kivetnivalót videós bizonyíték hiányában.
A panasz jogtalan,zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.