- 2020. 12. 16.
- 2
- 0
- V4 karakter
- Igen.

Neved:
< Brandon Trenton >
A ban időpontja:
< 2020/10/25 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 >
Neve, aki bannolt:
< Azure. >
A ban oka:
< Sziasztok tehát úgy kezdőtött ez a dolog,hogy én egy kaszinóban voltam és elég sok pénzt össze gyüjtöttem,majd felraktam az összeset és elbuktam..Erre én kértem pénzt egy csávótol majd ő káromkodott és nekem jött.Én is neki mentem majd animig ütöttem utánna meg annyira felidegelt,hogy megöltem jött erre rá Azure aki DM bírált el ami teljesen érthető dolog csak én akkor nem úgy fogtam fel a dolgot,mint most. Mondtam neki,hogy okés akkor bazdmeg magad. Tehát inenn is nagyon szeretnék bocsánatot kérni mivel még nem éreztem a súlyát a szavaimnak.Azt kellet volna tennem,hogy mondtam volna,hogy okés Azure igazad van és magamba elkotyogom amit mondtam.Nagyon szeretnék elnézést kérni nagyon megbántam és nagyon szeretnék vissza menni a szerverre mivel nagyon vissza sírom a sok emléket mivel egy nagyon jó RP szerver ebben a két-három hónapban megtapasztaltam azt,hogy nincs a LV jobb szerver az MTA-n főlleg,hogy itt a hó itt a hideg nincs min játszani hülyéskedni RPzni. Nagyon-nagyon elnézést szeretnék kérni tőlled mert télleg nem fogtam fel amit mondok.Nem valami nagy a szó kincsem tehát nem tudok többet írni csak összefoglalva azt,hogy bocsáss meg nekem köszönöm,hogy végig olvastad.
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szeretnék újra a Seemta v3 Las Venturas szerverén RPzni hülyéskedni időt eltölteni.Szeretnék egy frakció-hoz kerülni dolgozni és én is lenni valaki a szerveren. inenn is kellemes ünnepeket. ((bocsáss meg. :c)) >