Brandon Hanston ---> Ben G Everett [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szepeee

Barangoló
2019. 05. 05.
83
164
Salgótarján
V4 karakter
George M Hanston
LV karakter
Brandon Hanston
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Brandon Hanston

Panaszra tett személy InGame neve:
Ben G Everett

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP Derby Eléggé NonRP-nek tartom azt hogy belém jön szembe sávból egy kicsit az oldalamba majd visszajön letol az útról magyarán Derby majd lekézizi a kocsiját kipattan és rámtartja a coltot majd bele lő egy 3-4et a kocsimba majd kiabálja hogy kurva anyádat majd vissza pattan a kocsijába és megy tovább.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/snG7J1U

Megjegyzés:
Szerintem a képen minden látható,Mamooth mondta hogy rakjak Panaszkönyvet ugyanis le léptek eléggé hamar az eset után illetve Mamooth meg is Fixelte a járművemet,a panaszkönyvet azért nyitottam mert elszomorítónak tartom hogy más embernek ennyire el kéne rontania a játékélményét

• Szomorú
Reactions: Ben_G_Everett

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
A panaszt én fogom bírálni, várom az érintett Ben G Everett válaszát 24 órán belűl.​

Ben_G_Everett

Újonc
2019. 01. 10.
33
28
V4 karakter
Ben_G_Everett
LV karakter
Ben_G_Everett
Szia!
Szerintem az egészet onnan kellet volna kezd ahogy valóban is kezdődött ez a dolog azaz, jöttem be az alagútba majd te nagy erőkkel a szembe sávban jöttél ( https://www.upload.ee/image/9997923/Panaszk.png ) s nekem durrantál a képen is látható , hogy még a kereked is Balra azaz felém húzva áll.. Ezek után RP-zve az esetet utánad fordultam, majd behajtottam eléd nem letoltalak az útról, elég nagy ívben kanyarodtam eléd, (https://www.upload.ee/image/9997971/pnszk.png ) mivel elkezdtél továbbhajtani a helyszínről. Ekkor szálltam ki és 1-et (azaz kettőt) lőttem a dupla coltal a kezemben a kerekedre pontosan ,hogy ha már ilyen jó fej voltál ,hogy cserbenhagyással elmész akkor tudd is meg milyen az ha cserbenhagynak téged is! Szerintem ez teljesen ic eseményként történt,de a bíráló admin majd döntést hoz!

Utoljára szerkesztve:

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi ismét!
Megkérlek mindkettőtöket, privát üzenetben küldjétek el a napi logotokat.​

szepeee

Barangoló
2019. 05. 05.
83
164
Salgótarján
V4 karakter
George M Hanston
LV karakter
Brandon Hanston
Nekem máshogy jött le nekem pont hogy te jöttél belém de szerintem akkor se kéne bele lőni a kocsimba
Edit: elküldtem a logot

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi ismét!
Szóval.. A képeken található különbségek köthetőek a szerveren különböző számokat produkáló dolgok miatt
is (FPS, ping, stb.) így az egymásra húzás/ütközés emiatt lehetett egy frusztráció, nem lehet megállapítani ezek alapján.
Az, hogy ezután utánad ment, majd megmutatta, hogy mi a véleménye erről az
egy dolog, viszont véleményem szerint Ben G Everett felé szólva, civilként, (mellesleg ilyen UCP-vel) valószínűsítem, hogy karaktertörténet hiányában (cáfolj meg ha nem így van) kocsikra lövöldözz, mert neked megy, erre legközelebb figyelj oda.
A panasz jogos, következmények nélkül zárom.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.