Brand Onfroy munka ötletei:

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Brand Onfroy

Újonc
2019. 04. 13.
17
2
V4 karakter
Sofia Arkadij
LV karakter
Brand Onfroy
V2 karakter
az meg micsudaaa
-Nos hát sziasztok!
-Nekem lenne (véleményem szerint) pár szuper ötletem hogy pl behozzátok a favágó, benzinszállító, bányász melókat!
-szerintem nem vagyok egyedül mindezzel, mert én nem nagyon szeretem azokat a munkákat amik most jelenleg itt vannak, de persze csinálom mert ic kell a pénz!
-Bányászat:-Véleményem szerint hogyha behoznátok ezt a melót nem kis idegeig lenne el vele a szerver!
-Plusz szerintem előny lenne ha ez a meló be jönne mert személy szerint én úgy tekintenék rá mint új dolog mint új munka! Biztos sokáig foglalkoztatna engem is és szerintem a többi playert is.

Favágó:-Nos hát nem tudom hogy mindezt hol lehetne, hisz a sivatagban nincs nagyon mit kivágni, de ötletnek szerintem tökéletes.

Benzin(olaj)szállító- Hát mivel van az olaj kút szerintem oda tökéletes lenne meg rp-s munka is

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Ha szeretsz dolgozni, legyen dolgozz nyugodtan de pénzt a kereskedésre a mostani munkákból is megtudod keresni. Favágot maximum Bayside-ba tudnák megcsinálni a hegyekben, bányászhoz meg egy egész új helyet kéne bemappolni hisz úgy olyan bánya hogy betudsz menni tudtommal nincs. (Ha van elnézésedet kérem). Szerintem amennyi munka van az elég is, hiszen szerintem az 5 böl ami azthiszem van mindenki buszozik vagy postás kocsit vezet jobbra balra. Nem kell még 20 extra munka. Jó ahogy van.

András

"24 beers in case"
2019. 01. 11.
134
68
LV karakter
Todd Keller
Maga az ötlet megvalósításához egyetlen egy dolog játszhatott közre...mégpedig az hogy unalmasnak tartja a jelenlegi munkákat!
Bányászhoz hozzáfűzném hogy lehet szép és jó lenne,de gyorsan megunnák.
Favágó a sivatagban meg teljesen értelmetlen, kaktuszokból szekrényt nem csinálnak. Illetve elég sok ember járkálna a városban csákánnyal,baltával,ami már majdnem fun kategória...
Nem mellesleg ha véletlen kevesebbet keres mint a többi munka nem is lenne használva.
Röviden és tömören: nem kell plusz munka, jó az ami van!

Ezerforint

Never give up
Támogató
2019. 01. 10.
738
711
22
Budapest
LV karakter
Sultan Bayar
Szerintem az itt elhangzott ötletek nagy része felesleges. Mondjuk a bányászat azért az jó lenne.

Zsombi.

Zöldfülű
2019. 01. 24.
154
124
Kazincbarcika
V4 karakter
Cvijetin Antic
LV karakter
Taevion Pierre
Az addig rendben van hogy te nem szereted, de ahogy ezek a munkák is (amik jelenleg bent vannak) azok sem fizetnek valami rózsásan, ezek sem hinném hogy nagy megváltást hoznának.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Szerintem a bányászat munka, ami illene inkább a szerverhez..

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Nem kell ide még több munkahely. Nem tudjuk a fejlesztők hova raknák le, de ne csúfitsuk el a sivatagot szerintem.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Tipik sablon munkák amiket minden ilyen ötlet típusban megemlíteni, inkább valami teljesen új kéne ami nem volt még egyszer se.

• Tetszik
Reactions: Krikszti

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.