Elutasítva Braden Bradley unban kérelme - Ryan & Csoki

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Samantha

Barangoló
Támogató
2019. 01. 24.
106
28
24
LV karakter
Braden Bradley
zoldlogo.png

Neved:
< Braden Bradley >

A ban időpontja:
< 2019/04/24 14:53:12 >

A ban időtartama:
< Örök, azaz a lejárat dátuma: 2030/12/31 14:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Ryan & Csoki >

A ban oka:
< Szereptévesztés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Ezt az unban kérelmet, azért írom mivel nem volt szándékomban ezt a szabályszegést elkövetni. Lényegében annyit kell tudni erről az egész ügyről hogy én önvédelemből használtam a Glock-17 típusú fegyveremet, amihez volt engedélyem is. Mindezalatt én már közel egy hónapja a Redline frakció tagja voltam. Nem tudtam azt hogy az önvédelemből való emberölés illegális a szerveren. Persze azzal teljesen egyet értek hogy a szabályzat nem ismerete nem mentesít a szankció alól. A másik amiért a bant kaptam az az, hogy Ryan és Csoki szerint nem önvédelemről volt szó abban a bizonyos szituációban. Én elmondtam többször is az én szemszögemből, hogy mit szerettem volna kihozni abból az rp szituációból és hogy mit milyen indokkal tettem, ők viszont nem értettek velem egyet és ez alapján hozták ezt a döntést. Én ezt teljesen tiszteletben tartottam és ezt úgy gondolom ők is tudják bizonyítani ha szükséges lenne. Összegzésképpen azért szeretnék újra csatlakozni a szerver közösségéhez, mert igazán jó kikapcsolódást és élményeket nyújtott ez a szerver. Őszintén remélem hogy kapok még egy esélyt erre és, hogy mostmár új, de nem éppen kellemes tapasztalatokkal és ismeretekkel gazdagodva, szélesebb látókörrel leszek képes rp szituációkban részt venni. >

• Vicces
Reactions: Custer

Ryan

I forgive, but I never forget!
2019. 01. 09.
139
60
V4 karakter
Ryan Solorzano
LV karakter
Roberto Barker
Szia, nincs UB.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.