Brad D Dallas jelentkezési lapja a W-taxi társasághoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Schiller

Újonc
2019. 05. 08.
16
10
V4 karakter
Armani Bendson
LV karakter
Brad D Dallas
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Brad D Dallas >

Édesanyja leánykori neve:
< Senior Linda >

Születési helye,ideje:
< See City. 1999.04.16 >

Bejelentett lakcíme:
< ----- >

Telefonszáma:
< 38761120157320 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen,rendelkezem >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Van mivel magánsofőr voltam illetve busz-t vezettem. >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< Az én történetem See City-ben kezdődött és ott is nőttem fel szegényes családi körökben. Édesapám 0-24 dolgozott hogy meglegyen mindenünk édesanyám egy remek háziasszony volt. Egyszer iskolából arra értem haza,hogy tártva nyitva a ház és rendőrök állnak a házunk előtt. Majd kaptam a hírt meghaltak a szüleim. Levoltam törve. Az uctán,haveroknál nevelkedtem e miatt.Apukám miatt értek az autó mechanikájáról és szereléséről illetve karbantartásáról. De most itt vagyok. Erős lettem és mindenre képes vagyok sokat dolgoztam buszsofőr ként,sokat fuvaroztam. És ez megy a mai napig . >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

<Simon Attila Krisztián >

Hány éves vagy?:
< 14 éves vagyok >

Játszott perceid száma?:
< 3474 >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://imgur.com/zkWwEC0 >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Debrecenben születtem,ott is élek.14éves vagyok. Most megyek 8. osztályba. Hobbijaim közé tartozik a futás,biciklizés. Focizok sportszerüen. Rendelkezem kismotoros jogosítvánnyal,illetve motorozok is. Napi 5-6órát ülök a gép előtt sulis napokon ez olyan 2-3óra. Türelmes,nem parancsoló típus vagyok.>

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Elolvastam,elfogadom.
>
Jelentkező aláírása:
Brad D Dallas.

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.