>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
< Brad D Dallas >
Édesanyja leánykori neve:
< Senior Linda >
Születési helye,ideje:
< See City. 1999.04.16 >
Bejelentett lakcíme:
< ----- >
Telefonszáma:
< 38761120157320 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen,rendelkezem >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Van mivel magánsofőr voltam illetve busz-t vezettem. >
Önéletrajz (5-10 mondat):
< Az én történetem See City-ben kezdődött és ott is nőttem fel szegényes családi körökben. Édesapám 0-24 dolgozott hogy meglegyen mindenünk édesanyám egy remek háziasszony volt. Egyszer iskolából arra értem haza,hogy tártva nyitva a ház és rendőrök állnak a házunk előtt. Majd kaptam a hírt meghaltak a szüleim. Levoltam törve. Az uctán,haveroknál nevelkedtem e miatt.Apukám miatt értek az autó mechanikájáról és szereléséről illetve karbantartásáról. De most itt vagyok. Erős lettem és mindenre képes vagyok sokat dolgoztam buszsofőr ként,sokat fuvaroztam. És ez megy a mai napig . >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
<Simon Attila Krisztián >
Hány éves vagy?:
< 14 éves vagyok >
Játszott perceid száma?:
< 3474 >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://imgur.com/zkWwEC0 >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Debrecenben születtem,ott is élek.14éves vagyok. Most megyek 8. osztályba. Hobbijaim közé tartozik a futás,biciklizés. Focizok sportszerüen. Rendelkezem kismotoros jogosítvánnyal,illetve motorozok is. Napi 5-6órát ülök a gép előtt sulis napokon ez olyan 2-3óra. Türelmes,nem parancsoló típus vagyok.>
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Elolvastam,elfogadom. >
Jelentkező aláírása:
Brad D Dallas.
Brad D Dallas.