Bowling Club - Fort Carson.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

homicides

Újonc
2019. 01. 10.
69
239
Istanbul
V4 karakter
Amos Eaton
LV karakter
Enoch Opstad
Nos, először is heló mindenkinek.

Nem rég jártam a Fort Carsonban lévő Bowling Clubban, és gondolkodtam kicsit hogy milyen jó kis RP-ket lehetne összedobni a helyen.
Az én ötletem igazából annyi lenne, hogy csinálni egy Bowling rendszert a szerverre. Én sok lehetőséget látok a dologban, elég jó kis RP-ket lehetne kihozni a helyből.
Szerintem egy rendszer megcsinálása kivitelezhető lenne, mivel például ott a billiard, és ha azt meg lehetett csinálni akkor szerintem ez is megoldható lenne.
Akár találkozásokra, kisebb összejövetelekre is lehetne használni a helyet, és akár eseményeket/versenyeket is lehetne csinálni a helyen.
Ha kapna egy scriptet a dolog, heti vagy havi egy-kettő versenyt lehetne itt rendezni, ami a Fort Carson Bowlin Kupa (F.C.B.K) lehetne.
Ahhoz hogy tudj bowlingozni bérletet kéne venni, amit az interiorban lévő NPC-nél tudnám megtenni, és mondjuk 500$ lenne a bérlet ára.

Pár kép a helyről:

FCBC.png

Köszönöm hogy elolvastad, várom véleményed kommentben az ötlettel kapcsolatban.

AAdam

Barangoló
2019. 01. 28.
81
121
Miskolc
V4 karakter
Martin Korlentino
LV karakter
Ayten Eris
Az ötlet nem rossz, csak személy szerint én nem tudom, mennyi játékos venné igénybe. Biztos meglenne a maga légköre RP szempontjából, és lenne rá kereslet, csak akkor nem lenne sok értelme, ha a nyitás utáni 1-2 hétben sokan lennének, majd utána kihalna, és nem keresnék a helyet.
Mivel valószínűleg egy jó RP körülményt teremtene, és meglenne a maga hangulata, ezért ebből a szempontból teljes mértékben támogatom, de mivel a nyitás és a "hype" után kihalhatna a hely ebből a szempontból nem teljesen támogatom, de mindenképp megnézném mi lenne belőle, és én valószínűleg szívesen látogatnám.

• Tetszik
Reactions: homicides és Termi

Steel

? Exclusive
2019. 05. 18.
120
104
Regensburg
LV karakter
Vasily Maksim
Szerintem is az ötlet maga nagyon jó, de ahogy AAdam is leírta hamar kihalna, viszont lehetne ettól függetlenül ott rp-zni, illetve a frakcióknak sem lenne rossz szerintem.

• Tetszik
Reactions: homicides és AAdam

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
542
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Ez egy jó RP lehetőség lenne, természetesen támogatom!

• Tetszik
Reactions: homicides

Mateh

Klaviatúra gyilkos
2019. 07. 10.
717
5 409
V4 karakter
Gyorgy Sztojka
LV karakter
Kadyr Nuradilov
AAdam hamarabb leírta, amit énis leakartam, egyetértek vele.
Támogatom, ez egy jó ötlet.

• Tetszik
Reactions: Termi és homicides

kebab.txt

Pötyögtető
2019. 02. 28.
456
670
V4 karakter
isao seki
LV karakter
zakhar_nekrasov
Tök mindegy mennyien vennék igénybe, a lényeg hogy az rps réteg biztosan használná.
Az ötlet nem rossz, csak személy szerint én nem tudom, mennyi játékos venné igénybe. Biztos meglenne a maga légköre RP szempontjából, és lenne rá kereslet, csak akkor nem lenne sok értelme, ha a nyitás utáni 1-2 hétben sokan lennének, majd utána kihalna, és nem keresnék a helyet.
Mivel valószínűleg egy jó RP körülményt teremtene, és meglenne a maga hangulata, ezért ebből a szempontból teljes mértékben támogatom, de mivel a nyitás és a "hype" után kihalhatna a hely ebből a szempontból nem teljesen támogatom, de mindenképp megnézném mi lenne belőle, és én valószínűleg szívesen látogatnám.

Tobi

tóbiás
2019. 01. 11.
644
787
V4 karakter
Evon Kirsby
LV karakter
David Harrelson
Támogatom az ötletedet.
Nem rossz RPket lehet nyomni.

• Tetszik
Reactions: Termi

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 426
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Végre valami normális ötlet a sok kocsi mod között... Nagyon tetszik az ötlet, sok RPt lehetne belöle kihozni. Bowling bajnkoksag stb. Remélem valami hasonló lesz. ?

• Tetszik
Reactions: homicides és Wice

AAdam

Barangoló
2019. 01. 28.
81
121
Miskolc
V4 karakter
Martin Korlentino
LV karakter
Ayten Eris
Én is pont PReDi ötletéhez hasonlóan akartam volna javasolni, hogy a hely esetleges kihalását heti "rendezvényekkel" lehetne megakadályozni, ezzel nyílna rengeteg lehetőség RP-re.

• Tetszik
Reactions: Termi

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Na ez.. :D Nagyon jó ötlet, de a rendszert megcsinálni lenne a nehezebb része.. Én nagyon örülnék neki azért!

• Tetszik
Reactions: homicides

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Ha jól emlékszem az előző fórumon volt erről szó, de végül elutasították az ötletet (talán valami MTA probléma miatt?!?).
Mindenesetre jó lenne, ha bekerülne.

Wayne

Újonc
2019. 01. 12.
16
6
LV karakter
Wayne glock
Én is pont PReDi ötletéhez hasonlóan akartam volna javasolni, hogy a hely esetleges kihalását heti "rendezvényekkel" lehetne megakadályozni, ezzel nyílna rengeteg lehetőség RP-re.
Hát ja kb, csakúgy mint tavaly 2018.01-től 2018.08-ig a Barracuda club, amit a szerb frakció üzemeltetett, nagyon jók voltak ott a bulik, én csak néztem az eseményeket, néha benne is voltam, érdekes volt, jó volt, ezek a bowling klubbos rendezvények valamennyire hasonlóak lennének.

Szóval ja ilyen heti rendezvények, vagy lehetnének kéthetente is, attól függ hogy kéthetente megrendezve nagyobb vizet csapna-e, de szerintem hetente is simán jó, nem jönnének sokkal többen kéthetente szerintem.

Támogatom az ötletet.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Nem rossz ötlet,de a kivitelezés szerintem elég nehéz,valamint nem tudom,hogy az FPS-t csökkentené-e drasztikusan.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 426
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
@beno bro igen ebben sajnos igazad van.. kell az a közösség ami régen volt. Hatalmas nyüzsgés a kaszinóban, a hajnalokba belecsúszó pókerezések? viszont igen, ezek nem a fejlesztökön múlnak. Akármennyire is kiteszik érte a lelküket. Adnék már egy jó kis póker pénteket??

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.