boti jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
boti jelentkezési lapja a Globális Moderátor csapatba.

Játékbeli, és fórum neved?
/ Játékbeli az Frido Mare, fórumon pedig @boti.

Mióta játszol a szerveren?
/ A szerverre 2017-11-08-án regisztráltam be, ekkor kezdtük el pár barátommal a játékot.

Fórumot mikor kezdted el használni?
/ Mivel 2017-11-08-án regisztráltam, ebből következtetve kb. 1-2 napra rá regisztráltam be fórumra. A mostanira pedig 01.10-én regisztráltam.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
/ Mivel még mindig érdekel ez a tevékenység és szeretném folytatni azokat a tevékenységeket amiket régen, csak a szerver megszűnése által nem tudom már.

Miért pont téged válasszunk?
/ Mivel érdekel a fórum, ezáltal elég sokat is használom, így úgy gondolom, hogy elég sok időt tudnék erre a feladatra fordítani. Segítőkész vagyok, ezáltal a kezdő fórumozóknak is előszeretettel segítenék. SAS-Networkon veterán globális moderátorig vittem, több mint egy éven keresztül moderáltam ott, így ezzel a résszel abszolút nem lenne baj, gond nélkül tudnám kezelni.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
/ Amikor időm engedi felnézek fórumra. Hogyha gépnél ülök, akkor általában mindig megvan nyitva egy ablakban a fórum és nézem is, hogy mik történnek rajta.

Referenciáid?
/ Referenciaként a SAS-Networkos tevékenységemet tudom felhozni, ami egy több, mint egy éves globális moderátoroskodást jelent, veteránig sikerült eljutnom és a szerver megszűnése szakította ezt félbe. Ezen kívül globális moderátor tagfelvételt, betanítást végeztem itt el, jóformán fő globális moderátor jobbkeze voltam.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
/ Igen, rendelkezem TeamSpeakkel.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
/ Először is elmondanék minden fórum szabályzatot, hogy a későbbiekben ne legyen ebből gond. Másodsorban elmagyaráznám nekik a warn jelentését és azt, hogy ezt miért kaphatják. Továbbá elmagyaráznám a minták használatát, hogy ebből se legyenek problémák. A BBCode jelentését is elmondanám nekik, és meg is mutatnám. Akár, hogyha megfelel nekik, akkor mindezt TeamSpeaken elmondanám, és minden kérdésre válaszolnék.

Ismeretséged a csapaton belül?
/ Ismerem carl-t, Ő régebben Las Venturason volt a frakcióm tagja, illetve rengeteget beszélgettünk. Rajta kívül még Tranes-t is ismerem, vele is játszottam, illetve beszélgettem rengeteget.

Mesélj magadról
/Sziasztok, Botondnak hívnak, tizenhét éves vagyok. Középiskolás vagyok. Budapesttől nem messze élek. Heti rendszerességgel sportolok. Hobbim nincsen nagyon, hogyha mondanom kéne egy elfoglaltságot, akkor a számítógépezést mondanám, illetve a sorozat/filmnézést. A feladataimat mindig maximálisan teljesítem. Szeretek zenét hallgatni és sok stílusú zenét szeretek. Könnyen illeszkedek be új helyekre, ez most a középiskolánál is mutatkozott. Hogyha kellene mondanom magamról pozitív tulajdonságokat akkor a segítőkészt, céltudatost és a kreatívat mondanám, hogyha pedig negatívokat kellene mondanom, akkor a bőbeszédűt, a makacsot és a kissé lustát mondanám.

Utoljára szerkesztve:

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Csao, nem beszeltunk egyaltalan de csupa jokat hallottam rolad. Szivesen latnalak ujra gmodnak hajraa✌️

• Tetszik
Reactions: bencx.

Trevon

karcok a felhőkön
2019. 04. 02.
501
2 107
V4 karakter
Donnie Montagne
LV karakter
Yasam Zorlu
Korrekt. Hajrá.

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
Hat nezd en szemely szerint nagyra becsultem es ertekeltem azt hogy ilyen hosszas ideig gmod voltal ameddig fk tulajkent el nem hanyagoltad a frakciodat es ooc kereskedelmet hajtottal vegre a szerveren es meg olyanokrol is hallottam h te azt irogattad mindenkinek h "ez a see egy
szar
minek jatszani ezen" meg fbi f3mal furtad az atmeket ezek sajnos eleg negativ kepet festenek rolad
Meg azt sem tudom megerteni h ha egyszer ilyet irogatsz a szerverrol akkor 2-3 honap mulva minek ternel vissza h moderald annak a forumjat

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Hat nezd en szemely szerint nagyra becsultem es ertekeltem azt hogy ilyen hosszas ideig gmod voltal ameddig fk tulajkent el nem hanyagoltad a frakciodat es ooc kereskedelmet hajtottal vegre a szerveren es meg olyanokrol is hallottam h te azt irogattad mindenkinek h "ez a see egy
szar
minek jatszani ezen" meg fbi f3mal furtad az atmeket ezek sajnos eleg negativ kepet festenek rolad
Meg azt sem tudom megerteni h ha egyszer ilyet irogatsz a szerverrol akkor 2-3 honap mulva minek ternel vissza h moderald annak a forumjat
Mindenkibe van egy érzés, amikor "megunja a seemta-t" és kedve lenne eladni mindent, szét dmmelni az agyát stb. bennem is meg volt már párszor, több esélyt nem is fogok kapni mint admin, teljesen jogosan.(aki ismeri a storyt az érteni fogja) Hozzá teszem nem is szeretnék.
Véleményem szerint kijár mindenkinek egy második esély. És az hogy valaki Dm-el, OOC kereskedelmet folytat, atmet fúr, attól még lehet normális OOC. Csak valahogyan ezt sokan nem tudják felfogni. De aztán ez az én erős véleményem.
A másik, nem véletlen volt fk tulaj!

Támogatom a lapodat, hajrá.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
inkabb tunik nekem ez egy jelentkezesi lap lehuzasnak, mint egy normalis negativ kritikanak, ezert en nem is akarok vele ezentul foglalkozni.
szerintem te vagy az a szemely akinek leginkabb nem tartozok magyarazattal a frakciom irant, illetve a banom kapcsan. nem jatszottam egy ideje a szerveren es akozben kaptam a bant, nem mentem fel tisztazni, nem is akartam magyarazkodni, se semmit. megkaptam a bant, pont.
hallani barmit hallhat az ember, barki megszolalhatna, hogy kirol mit hallott, ilyen a vilag.
kicsit santit a torteneted, fbi f3al nem furtam atmet. 2 foadminnal elottem a sajat illegalis frakciommal furtam az atmet.

helo

arzen

more chaos
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 254
10 504
20
V4 karakter
Nea Sjöholm
szia botond, egy ideje már ismerlek megbízható vagy sason is jól ment a gmod meló.
Ha valamit elkezdesz azt mindig rendesen csinálod, remélem ismét lila lesz a neved.

Utoljára szerkesztve:

Jhnny

цербијанац
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 663
2 629
LV karakter
sean.fraser
Még LV TS-en beszélgettünk (Lehet emlékszel, lehet nem. :D ) , mindenkinek kijár egy második esély, sok sikert kivánok neked!

edit; bocsi.(

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.