Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Botinak hívnak, 16 éves vagyok. IG nevem: Jankauskaite Laurentius.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg 98.336 perccel rendelkezem a szerveren, de ez folyamatosan nő.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata az adminok munkájának megkönnyítése, segítése. Játékostársai egyszerűbb (adminisztrátort nem igénylő) problémáinak megoldása, kérdésinek megválaszolása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Már egy ideje szeretnék csatlakozni SGH-nak. Szeretek segíteni az embereknek, szívesen segítenék a játékosoknak a szerveren is.
Miért pont téged válasszunk?
Segítőkész típus vagyok, szeretek segíteni az embereknek, mindezt némi türelemmel. Régóta játszok a szerveren, szerintem sok játéktapasztalatot gyűjtöttem már. Szeretek csapatban is dolgozni, főleg ha megértjük egymást. Rugalmas vagyok, sokat fent szoktam lenni a szerveren, és ha valamibe belekezdek és élvezem, sok időt tudok rá fordítani. Nem voltam még SGH-tag, szeretném kipróbálni magam, illetve későbbiekben szeretnék adminisztrátor is lenni.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétközben 3+ órát, edzéstől vagy bármi más dologtól ez változhat, hétvégén akár fent tudok lenni 5-6+órát is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem, még nem voltam kitíltva a szerverről.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Egyszer voltam, igen. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Segítőkész, türlemes vagyok, szeretek segíteni.
Ha valami érdekel, és szeretem csinálni akkor kitartó vagyok az a dolog mellett.
Korrekt vagyok, ha valamit megígérek, azt betartom.
Kicsit Önbizalom-hiányos vagyok.
Néha kcsit lusta szoktam lenni.
Idegenekkel kissé félénk, szótlan szoktam lenni, ha TS-en vagy DC-n beszélünk, de általában gyorsan megtalálom a közös hangsúlyt.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Szeretnék adminisztrátor lenni, igen. Szerintem megállnám a helyem adminisztrátorként, és sok tapasztalatot gyűjtöttem már. Ezt is ki szeretném próbálni, mivel még nem voltam.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Hello! Ha még nem tetted meg, akkor olvasd el a szerverszabályzatot amit az alábbi linken találsz meg: https://rules.see-game.com/v4/ . A SEEMTA V4 egy RolePlay (szerepjáték) szerver ahol, egy karaktert alakítasz, úgy akár egy színész, de a valóság határain belül. Itt kipróbálhatod magad különböző helyzetekben, szituációkban. Akár lehetsz rendőr, vagy belecsöppenhetsz az illegális életbe is. A lényeg, hogy ha teheted gyűjts minél több tapasztalatot a szerveren, sajátítsd ki a /me, /do helyes használatát
Nagyjából ezt írnám az illetőnek, persze ha lenne még kérdése ezekkel kapcsolatban, vagy bármi másban, szívesen megválaszolnám.
Utoljára szerkesztve: