Bornemisso Beatrix - skez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Motyogur

Újonc
2019. 02. 07.
4
6
V4 karakter
Bob Russel
LV karakter
Bob Russel
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Bornemisso Beatrix helyette

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
skeZ

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat.

Ütköztünk egy szerelővel. Akinek az autoját vontatatta ő kiszállt, leolvasta a rendszámát a kocsinknak és kerdezősködött hogy van-e fedélzeti kamera. Eközben a NAV-os átrepült felettünk ezzel elütve őt, eltörve a kezét és lábát több métert levegőbe repülve.
Itt kezdtem kiröhögni, és szidni őt. Vissza tolatott a Navos kocsi, megkérdezték jol vagyunk-e, válaszoltunk stb.. az egész szituácio nem tartott 3percig. Eközben a srác akit elütöttek, (akinek egyébként egy ekkora mértékű elgázolás után kutya baja, és van ereje ilyeneket cselekedni)
a kocsink elé állt és a Nav-osok felé fordulva írta: [2024-11-03 23:19:17] [Output] : Corley Jones mondja: Fegyver van náluk!
[2024-11-03 23:19:12] [Output] : Corley Jones mondja: Feljelentés az meglesz.
Ezután Nem érdekelte a rendőröket, felhuzták az ablakukat és tovább mentek. Mi is így tettünk. Hajnal 1kor teleportált rám skeZ, hogy jailt fog osztani, mivel nonszensznek és irreálisnak találta ezt a szituáciot, hogy kiröhögtem egy olyan eseményt,
amihez közöm nem volt utasként, még sérülni sem sérültem benne. Szimpla megjegyzést tettem a kiröhögés mellett. Egy ekkora balesetet egyébként semelyik fél sem vett komolyan, mivel netto 1-2 percig tartott az ütközés utáni események, és ment utána mindenki a maga utjára, 23:20kor már senki sem volt ott.
Mégis az Admin azzal érvelt,hogy egy ekkora balesetet miért nevetek ki. Csupán ha nem azt a személyt ütötték volna el, akivel IC konfliktusunk lett volna, nem röhögtem volna ki egy számomra vicces szituáciot. Nem láttam még sosem ilyet egyébként, hogy ilyen mértékű cselekedetért
járt volna ekkora AdminJail.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/6ck1mw

https://streamable.com/a174ku
Megjegyzés:
► ◄

• Tetszik
Reactions: patrik55

skez

zangara crime family
SzerverAdmin
v4
2023. 09. 01.
190
1 506
21
V4 karakter
Kalle Ekblad
Tökmindegy, hogy veled történt a baleset vagy csak néző voltál, nem fogod kinevetni, irl sem fogsz nevetgélni azon, hogy valaki balesetet szenved továbbra is nonszensznek és irreálisnak gondolom ezt, 270 IC jailed volt, arra rákaptad még a 120 NonRP-t így ülöd a 390-et.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.