"Boríték a felvételi osztályon"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rodnez

Újonc
Támogató
2019. 07. 26.
34
16
V4 karakter
Michael_Brasco
LV karakter
Armandi_Michael
V2 karakter
Michael_Brasco
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Cs.Benjámin ~

[#2] Korod:
~ 22 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Eléggé szét szórtan játszottam eddig, de most itt kötöttem le magam. Mind a kettő másik See szerveren játszottam már. Itt még csak 344 percem van, de úgy érzem RP készségemnek köszönhetően talán el lehet ettől tekinteni. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Egyszer sem, egyik See szerveren sem ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Régóta gondolkodtam már, hogy megpróbálnám Nemzeti Adó és Vámhivatalt, mint frakciót.

Most jutottam arra a döntésre, hogy megmérettetném magam hosszú távon az említett frakciónál. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Nem szoktam olyat írni/mondani, ami nem igaz.

Nincs sok tapasztalatom frakciók gyanánt a See közösségben, egyedül az LV szerven voltam fél éven keresztül a PD frakció tagja.
Úgy érzem, hogy a koromnak és a régi máshonnan szerzett tapasztalataim végett értékes tagja lehetnék a frakciónak ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Benjáminnak hívnak 22 éves vagy Baranyában élek.

Az életem során a koromtól függetlenül elég sok ágazatban próbáltam a szárnyaimat bontogatni.
Igen ezek között ott volt 18 évesen a Honvédség, majd a Rendőrség, de egyiknél sem találtam meg a számításaimat.
Jelenleg ingatlanokkal foglalkozom, irodában dolgozom, ezért még ott is tudok időt szakítani esetleg egy kis játékra ;)
Szeretem ezt csinálni most megtaláltam azt amit én akarok ténylegesen.

Ez mellett szeretek a barátaimmal lenni, kikapcsolódni, mint más korosztályomban lévő, de tőlük eltérően én nem járok szórakozóhelyekre és hasonló dolgok.
A Roleplayel már SAMP os időszakot is beleértve 8 éve foglalkozom.
Szeretek így is kikapcsolódni. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Michael Gotti ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ SeeCity 1996.04.20 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~

Alaptevékenysége az adók, illetékek, vámok beszedése, a vonatkozó jogszabályok betartatása, szabályszegések szankcionálása. A NAV vezetőjének négy szakmai helyettese van:

• adószakmai ügyekért
  • adó- és vámszakmai hatósági és felügyeleti ügyekért
  • bűnüldözési és nyomozóhatósági feladatok ellátásáért
  • vámszakmai és nemzetközi ügyekért

~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Autós igazoltatás:

Hangjelzéssel és fényhíd használatával jelzem az előttem haladónak, hogy igazoltatás fog következni.
Amennyiben ennek nem tesz eleget szóban is felszólítjuk.

Amennyiben alanyunk lehúzódik kiszállunk oda lépünk a gépjárműhöz tisztelgünk, majd bemutatkozunk, rendfokozat, név, honnan vagyunk.
Ha alanyunkon azt tapasztaljuk, hogy az igazoltatás során esetlegesen izgul, illetve bármiféle stikkesedét határozunk meg a testén, elkérjük az iratait megnézzük a belső rendszerben, hogy bármilyen nyomozás folyik-e ellene, vagy volt-e már korábban ügye a NAV-al.
Amennyiben igen megkezdjük a gépjármű átkutatását.
Ha esetleg nem találunk semmit, akkor vissza adjuk az iratokat és további szépet kívánunk napszaktól függően. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Úgy érzem s tudom is, hogy teljes értékű tagja lehetnék az állománynak, tudom hogy a tőlem telhető maximumot tudnám nyújtani és a munkámban eredményesen tudnék érvényesülni. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~

• adóigazgatási,
  • vámigazgatási,
  • bűnüldözési és nyomozóhatósági,
  • rendészeti és igazgatási,

~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Lőfegyvert csak abban az esetben alkalmazhatunk, ha velünk szemben is arányosan ezzel lépnek fel, vagy olyan eszközzel lépnek fel ellenünk ami emberi élet kioltására alkalmas eszköz.

Ez mellett a bilincs is egy kényszerítő eszköz.
Ezt abban az esetben használjuk, ha fen áll a veszélye annak, hogy a személy elmenekül, erőszakot alkalmaz, vagy különösen veszélyes.~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Michael Gotti

Született: 1996.04.20, SeeCity Állami korház.
Iskolái:
SeeCity óvoda és általános iskola
SeeCity Megyei Szakközépiskola és Gimnázium ( SMKG )
SeeCity Security Guard OKJ iskola

Tapasztalata:
Buszsofőr: 2019.11.20- 2019.11.31 SeeCity Közlekedési Társaság
Kamionsofőr: 2019.12.01- jelenleg is beugrósként. SeeTransporter

Magamról:
Micahel Gottinak hívnak 23 éves vagyok.
Olyan lehetőségekkel érkeztem a városba, hogy minden egyes álmomat megvalósítsam.
Alapvetően egy pozitív személyiség vagyok,
barátságos, de elhatározott.

Munkámat makulátlanul teljesítem.
Számomra fontos az emberek közötti kommunikáció, hiszen ezért vagyunk emberek.

Tiszteletet mindenkinek megadom lehet az fiatalabb, vagy idősebb.

Imádok futni és konditerembe járni.

Szokásom reggelemet egy jó kávéval indítani utána egy 6km es futás következik.

Elérhetősége:
michael.gotti@see.city~

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Unu

Melvinke

Újonc
2019. 12. 13.
22
36
24
Pécs
V4 karakter
Rakim Sharpe
LV karakter
Armandi Fanny
V2 karakter
Armandi Melvin
Sziasztok! Ha jól emlékszem 6 évvel ezelőtt ez a srác mutatta meg nekem mi is az a RolePlay. Szárnya alá vett, és igen nagyon sokat segített. Ismerem személyesen, és többszőr is voltunk egy frakcióba. Megbízható, bárhol is van tudja mi a dolga.
Egy próbát szerintem simán megérne, ha a szintje nincs is meg, az RP tudása biztosan.
Ha egy picit is számít a játékosok szava akkor én TÁMOGATOM!

• Imádom
Reactions: Rodnez

Nicholas

Újonc
2019. 04. 14.
35
25
20
Jugoslavija
V4 karakter
Nicholas D Turner
V2 karakter
Vittorio Vincenzo
Alapjában véve nem rossz lap, viszont az önéletrajz talán egy picit bővítésre szorul. Amennyiben sikerül még egy pár mondatot belecsempészni az IC önéletrajzba.. TÁMOGATOM a lapodat.

Rodnez

Újonc
Támogató
2019. 07. 26.
34
16
V4 karakter
Michael_Brasco
LV karakter
Armandi_Michael
V2 karakter
Michael_Brasco
Köszönöm szépen, bővítettem.

• Tetszik
Reactions: TheMelvin

TheMelvin

Zöldfülű
2019. 03. 01.
174
216
21
Budapest
V4 karakter
⛔
LV karakter
Troylen Beasley
V2 karakter
⛔
Szép Napot! A játszott perceidet kissé kevésnek gondolom, de szép lapot írtál igaz kissé bővíthetnél még rajta. Sok sikert! TÁMOGATOM

• Tetszik
Reactions: Rodnez

Rodnez

Újonc
Támogató
2019. 07. 26.
34
16
V4 karakter
Michael_Brasco
LV karakter
Armandi_Michael
V2 karakter
Michael_Brasco
Úgy érzem, hogy bár lehet picit kevés, de remélem elnyeri a tetszéseteket.
Amint haza érem még írok hozzá.

• Tetszik
Reactions: TheMelvin

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Korrekt. Elfogadva. TS en keress fel engem v egy másik leadert.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.