I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Fekete Dominik ~
[#2] Korod:
~ 14 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ max 1éve,16583 ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ 0 kitiltás,20 AJ. https://imgur.com/sRxpPrh ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretném magam kipróbálni az érme másik oldalán, amikor nem én menekülök hanem én üldözök,nem engem igazoltatnak hanem én ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Sok tapasztalatom van más szerverekről NAVból és más rendvédelmi frakciókból ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Fekete Dominik vagyok 14 éves,9edikes leszek. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lakok, Miskolcon fogok műszaki informatikát tanúlni. Hobiaim közé tartozik a horgászat,foci,napi test mozgásom minden nap megvan.Eléggé éjjeli bagoly vagyok ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Boris Kashnikov ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 2001.02.23 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Az adóügyekkel foglalkozik illetve vám szolgálat is, van a másik rész a Merkúr osztály ők bevetéseken vannak ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Leirányítanám a kiszemelt járművet/embert az út szélére majd kiszálnák köszönnék neki és illedelmesen elkérném az iratait. Elköszönök majd Útjára engedem. [R]
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen,Edmilson Texeira Törzsőrmester ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Jó fizikumú,rendtisztelő,segítőkész ember vagyok. Jól tudom kezelni a helyzeteket. Rutinos kocsi vezető vagyok és a lőfegyverekkel is jól bánok ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ adó és vám ügyek,Merkúr osztálynak bevetés,bankrablás,túszejtés ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor többszöri felszólításra sem viselkedik és ellen áll akkor ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Boris Kashnikov vagyok 2001.02.23án születtem Los Santos Állami Korházban.Bejártuk az egész megyét mindenhól laktunk ez nem volt jó időszakom mivel alig voltak barátaim... . Los Santosi Tamási Általános Iskolába jártam 4évet majd átírattak a San fieroi Bence Általános Iskolába jártam ki a 8évet mind a 8osztályba él tanuló voltam. Mivel Dilliemoreba költöztünk ott a Dilliemorei Rendészeti Szakgimnáziumba((Sheriff department)) jártam ahol osztály első ként végeztem minden évben.Le éretségiztem ez idő alatt a jogsim is meglett majd fuvarozó cégeknél dolgoztam és most szeretném az egyik álmom beteljesíteni ~
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Boris Kashnikov ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 2001.02.23 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Az adóügyekkel foglalkozik illetve vám szolgálat is, van a másik rész a Merkúr osztály ők bevetéseken vannak ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Leirányítanám a kiszemelt járművet/embert az út szélére majd kiszálnák köszönnék neki és illedelmesen elkérném az iratait. Elköszönök majd Útjára engedem. [R]
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen,Edmilson Texeira Törzsőrmester ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Jó fizikumú,rendtisztelő,segítőkész ember vagyok. Jól tudom kezelni a helyzeteket. Rutinos kocsi vezető vagyok és a lőfegyverekkel is jól bánok ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ adó és vám ügyek,Merkúr osztálynak bevetés,bankrablás,túszejtés ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor többszöri felszólításra sem viselkedik és ellen áll akkor ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Boris Kashnikov vagyok 2001.02.23án születtem Los Santos Állami Korházban.Bejártuk az egész megyét mindenhól laktunk ez nem volt jó időszakom mivel alig voltak barátaim... . Los Santosi Tamási Általános Iskolába jártam 4évet majd átírattak a San fieroi Bence Általános Iskolába jártam ki a 8évet mind a 8osztályba él tanuló voltam. Mivel Dilliemoreba költöztünk ott a Dilliemorei Rendészeti Szakgimnáziumba((Sheriff department)) jártam ahol osztály első ként végeztem minden évben.Le éretségiztem ez idő alatt a jogsim is meglett majd fuvarozó cégeknél dolgoztam és most szeretném az egyik álmom beteljesíteni ~