- 2019. 01. 10.
- 647
- 221
- V4 karakter
- Elijah Pheleps
- V2 karakter
- boris hudson
A jelentkezési lapot a legjobb tudásod szerint írd meg. Minden mezőt tölts ki! Ügyelj a helyesírásra, hiszen ez az egyik legfontosabb szempont a bírálásnál. A kérdésekre adj minél kreatívabb, de reális válaszokat. Fejtsd ki a válaszaid, írj minél több mondatot. Beküldés előtt olvasd át legalább egyszer a válaszokat, és bizonyosodj meg a lap helyes kitöltéséről. A válaszokat a "válasz" szöveg helyére írd. Hibás kitöltés automatikus elhelyezést/elutasítást jelent.
In Character rész
1. Teljes neve
↣ Boris Hudson
2. Születés helye, dátuma
↣ Wisconsin állam, Madison UW Healt Hospital 1980.03.11
3. Bejelentett lakcíme
↣ Las Colinas 112.
4. Telefonszáma
↣ 362122344
5. Mikor szerelt le az állományunkból?
↣ 2022 nyarán.
6. Milyen rendfokozaton szolgált, volt kiemelt beosztása?
↣ Főtörzszászlós, Bevetési Osztály tag.
7. Leszerelésének mi volt az indoka?
↣ Betegség.
8. Miért szeretne újra nyomozó lenni?
↣ Kivizsgálták a betegségemet, újra alkalmasnak ítéltek meg a pozíció betöltésére, ezáltal szeretnék újra a hivatásomnak élni.
9. Elfogadja, hogy visszaszerelése alacsonyabb rendfokozatra történhet?
↣ Igen.
Out of Character rész
1. Hogy hívnak, hány éves vagy?
↣ Lórándnak hívnak, 18 éves vagyok.
2. Milyen névvel voltál a frakció tagja?
↣ Boris_Kydd, Boris_Parker, Boris_Faraday, Boris_Gardner
3. Milyen frakciókban voltál korábban?
Mennyi ideig voltál ott, mit értél el és mi volt a távozásod oka?
↣ A szerveren eléggé sok tapasztalatot szereztem a szerepjáték terén, körülbelül mindegyik frakcióban kipróbálhattam magmat, hosszú lenne ezeket mind felsorolni. Ezek közül kiemelendő a frakció főleaderség, illetve a nálatok (az NNI-ben) eltöltött sok sok játékidő.
4. Tudod teljesíteni a heti 600 kötelező percet?
↣ Igen.
5. Miért szeretnél hozzánk csatlakozni, mik a terveid a frakción belül?
↣ A szerver fellendültével szeretnék újra részese lenni ennek a társaságnak, a barátaimmal együtt. Hosszú távon szeretném erősíteni a csapatot.
6. Rendelkezel mikrofonnal, illetve ezek mellett TeamSpeak3 és Discord klienssel?
↣ Igen.
7. Mutasd be magad, foglalkozásod és kedvenc időtöltéseid pár mondatban.
↣ Jelenleg a gimnázium utolsó évét töltöm, ezáltal időm egy részét a tanulásba fektetem, ugyanis idén vár rám az érettségi illetve két nyelvvizsga is. Ezeken felül természetesen a szabadidőmben szeretek szórakozni a barátaimmal, valamint a családommal. Az életemet az edzések is övezik, mintpéldául a konditerem, illetve a box.
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról.
↣
9. Csatolj egy képet a kitiltásaidról, adminjaileidről.
↣