Elutasítva Bonye Jamaal - daniel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bonye

Újonc
2022. 05. 31.
7
0
V4 karakter
Azuma Yuki
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Bonye Jamaal

A ban időpontja:
2024. 11. 19.

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
daniel

A ban oka:
NonRP, eventes item csomagtartózása, RP alóli kilépés

Amiért szeretnéd az unbant:
Azért szeretném az unbant, mert tisztában vagyok vele, hogy milyen súlyos szabálysértést vétettem el, valamint szeretném bebizonyitani, hogy tanultam a hibámból, és megérdemlek egy második esélyt, mert biztosithatom, hogy nem fog több ilyesmi előfordulni. Nagyon vágyom vissza a szerverre, és tudom, hogy ezentúl kétszer olyan figyelmes lennék, hogy tisztességes módon játsszak.

Megjegyzés:
Tudom, hogy nem telt el elegendő idő a ban ideje óta, már többször is irtam kérelmet, de akár szóban is elmondanám ha lehetséges az álláspontomat, bizom abban, ha valaki meghallgatna, akkor talán megváltozna a véleménye. Nagyon sajnálom amit tettem, egy nagyon buta cselekedet volt részemről, nem voltam teljesen tisztában a szabályokkal, nem tudtam, hogy amit elvettem az eventes item volt, valamint elmenekültem utána, és nemsokkal utána ki is léptem a szerverről, mit sem sejtve, hogy ez milyen következményekkel jár. Bizom benne, hogy nem hiába próbálkozok újra és újra, nagyon hálás lennék ha kapnék még egy esélyt, és megbecsülném azt.
Köszönöm, hogy elolvastad.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.