Bűnügyi-technikai jelentés formanyomtatvány
Teljes név:
Bonez Leichtenstein
Rendfokozat:
r. Zászlós
Bűnügyi feladatok ellátásban résztvevő nyomozótársak nevei és rendfokozatai:
-
Az ellátott bűnügyi feladat megnevezése:
NARK drogteszt alkalmazása
Tevékenység időpontja és időtartama:
2024.10.31. 08:50.
Bűnügyi tevékenység, szituáció bemutatása és részletes leírása:
A reggeli órákban a központban tevékenykedtem, amikor a városi CCTV kamera-rendszer egy körözött gépjárművet jelzett többszöri ismétléssel. Alkalmon kaptam és egységet alkottam egymagam, majd elindultam felkutatni a körözött gépjárművet. A gépjárművet sikeresen megtaláltam, amikor Dilimore szűk utcáin keresztül Blueberry irányába tartott. A körözött gépjármű egy Ford Econoline volt. Hang- és Fényjelzés együttes alkalmazásával az út szélére kértem, együttműködően reagált. Amint bemutatkoztam a személynek, a helyszínre érkezett az Adóigazgatóság egy munkatársa. A helyszínen közösen leinformáltuk a személyt, annak járművét. Ezt követően az Adóigazgatóság munkatársa átvette az igazoltatást. A csomagtartóban egy simítózáras tasakban ismeretlen anyagra lettünk figyelmesek. Ezt követően a célszemély őrizetbe lett véve, az anyag vizsgálatát a helyszínen megkezdtem. NARK drogtesztet alkalmaztam az elérhető lehetőségek közül, előkészítettem eszközeimet, anyagaimat. Steril papír tálcákra kihelyeztem egy csipetet a számunkra ismeretlen anyagból, majd a másik tálcára egy üvegtálba pipettám segítségével pár csepp, előre bekevert reagens anyagot csepegtettem. Abba belehelyeztem a csipetnyi ismeretlen anyagot, majd a reagens anyag pár perc elteltével színváltozással jelzett felém. Az ismeretlen anyag kábítószernek bizonyult, azon belül az Amfetaminok családjába tartozó, közismert nevén Speed szert azonosítottam. A végeredményt egy simítózáras tasakban steril körülmények közé helyeztem, azt átadtam az intézkedő Adóigazgatósági személynek. Motyómat összepakoltam majd egyszerre elhagytuk a helyszínt.
Fényképes dokumentumok: