- 2019. 07. 10.
- 218
- 58
- 19
- V4 karakter
- Martin Kelso
- LV karakter
- Bonds Martini Alehandro
- V2 karakter
- Martin Kelso
Neved:
< Bonds Martini Alehandro >
Kitiltás időpontja:
< 2022.07.21 23:39 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Vigil >
A kitiltás indoka:
< Farmmal való átverés [$86.000] [PK] >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Tavaly nyáron a bérlet után elmentem nyaralni két hétre és amikor internethez jutottam, akkor már pár nappal utána le volt járva a farm. A bérletbe azért mentem bele, mert akkor még nem tudtam, hogy nyaralni megyek, utána meg úgy tudtam, hogy lesz internet ahová mentünk. Amikor hazaérkeztem akkor láttam a tiltást, de akkor már nem tudtam mit tenni a bann ellen és a tartozást sem tudtam rendezni és utána már időm sem lett volna játszani, mivel készültem iskolai tanulmányaimra. Lassan eltelt egy év. Tudtommal a kárt szenvedő személy vissza tudta igényelni a pénzt, melyből tudom, hogy némi hiánya keletkezett, innen is elnézést kérek tőle. Tudom, hogy ez egy igen súlyos indok és tisztában vagyok vele, hogy az összeg bizonyos szorzatáért és/-vagy XY perc jail fejében tudnék visszamenni (amennyiben elfogadásra kerül), de vállalom, akár még plusz összegként kifizetném a játékosnak a kieső összeget (amennyiben igényt tart rá). Tudom, ezek egyike sem ment fel semmi alól és azzal is tisztába vagyok, hogy ez nagy átverésnek számított. Akár TS vagy DC megbeszélésre is nyitott vagyok. Együttműködök mindenben. >