Börtön látogatás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Las Venturas fegyházba bevezethetnék a börtön látogatást.
Lennének fegyőrök, akik ügyelnének a rabokra, és ha látogató jön, akkor kiengednék X időre egy terembe a rabot a látogatóhoz.
Fegyőrség mondjuk LVMPD-hez lenne kötve, vagy akár kaphatna külön F3-at.
Szerintem jó RP lehetőségek lennének, ha lenne ilyen is.

vigar

pressure is a privilege
2020. 01. 10.
650
7 561
18
LV karakter
Klaus Tomlinson
Volt már hasonló ötlet, de továbbra sem lenne értelme, mert egy hónapban egyszer lenne normálisan használva.
Ha valaki rp-zni szeretne, simán tud az ebédlőben egy barátjával beszélgetni, ha normálisan meg van beszélve ooc is, hogy nem csak annyi lesz ebből hogy kiviszik a haverjai helivel.

• Tetszik
Reactions: trinton

tottorini

Pötyögtető
2021. 01. 03.
531
3 863
V4 karakter
Richard MacFalloson
LV karakter
Wesley Barbara
Van erre lehetőség. Ha teszel egy bejelentést, hogy látogatni szeretnél a rendőrség a segítségedre siet (általában). Viszont a börtönbe valóban kellenének fegyőrök, hogy a börtönt kicsit színesebbé tegyék.

• Tetszik
Reactions: zxgy és kryst0f

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
Fegyőrség mondjuk LVMPD-hez lenne kötve, vagy akár kaphatna külön F3-at.
Szerintem jó RP lehetőségek lennének, ha lenne ilyen is.
Ameddig a fegyházban az emberek száma nem több az átlag ötnél, illetve az oda bekerülő emberek kilencven százaléka csak afkol, addig felesleges bármit kezdeni a jelenlegi rendszerrel. Főleg plusz embereket felvenni arra, hogy ugyanúgy afkoljanak a fentlétük háromnegyedében.
Ha V3-mon se, itt se működne.

tottorini

Pötyögtető
2021. 01. 03.
531
3 863
V4 karakter
Richard MacFalloson
LV karakter
Wesley Barbara
Ameddig a fegyházban az emberek száma nem több az átlag ötnél, illetve az oda bekerülő emberek kilencven százaléka csak afkol, addig felesleges bármit kezdeni a jelenlegi rendszerrel. Főleg plusz embereket felvenni arra, hogy ugyanúgy afkoljanak a fentlétük háromnegyedében.
Ha V3-mon se, itt se működne.
Ez a lényeg. Az emeberek azért afkolnak, mert unatkoznak, a börtönben semmi rp nincsen. Ha viszont páran szeretik az ilyen típusú rp-ket, akkor szerintem megoldható.

• Tetszik
Reactions: kryst0f

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Na meg járhatónak kéne lennie a börtönnek. Nem csak a cellablokkban lennének elzárva, hanem mehetnének szabadon, az udvarra, gyártósorira, meg bárhova igazából.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Mivel az SD állami szervként van titulálva, illetve a börtön is állami szintű az ő feladatuk lenne az elítéltekkel való foglalkozás. Egy divízióként megoldható lenne és nem feltétlen kell egésznap ott lenniük. Akár egy másodlagos beosztásként is.

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
Ez a lényeg. Az emeberek azért afkolnak, mert unatkoznak, a börtönben semmi rp nincsen. Ha viszont páran szeretik az ilyen típusú rp-ket, akkor szerintem megoldható.
Szerintem az egész büntetés úgy ahogy van, egy picit kitolás. Tegyük fel: fegyver van nálad, amihez nincsen engedélyed. Bejelentenek, vagy bármi, ezek után lecsuknak. Az oké, hogy kapsz egy ticketet, ami elég vastag, hiszen ezáltal a játékban szenvedsz kárt, de szerintem leületni valakivel másfél órát a számítógép előtt azért, hogy újra tudjon játszani már inkább a személyedet bünteti, nem pedig a játékbeli karaktered. Ezek után kétlem, hogy bárkinek is lenne kedve kényszerből bármiféle rp-t generálni a fegyházban.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Maga a téma alapjáraton nem hülyeség, sőt jó ötlet lenne, ha ez lenne jelenleg a legnagyobb probléma az RP-zés terén. Viszont közel sem a fegyház RP-vel van itt a legnagyobb gond. A másik, hogy ha be is lenne vezetve az "aktivizáljuk a fegyházat" akkor valószínűleg 1 hónapig - valószínűleg amúgy sokat mondok - lenne ennek élete, utána ismét kilyukadnánk a jelenlegi állapotra.

Egyébként az udvarral előrébb nem lennénk, ha pedig aktivizálva lenne a gyártósoros munka akkor úgyis mindenki a zsére menne.

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.