OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Hány éves vagy?
~ 16 éves vagyok ~
Mi az Account ID-d?
~ 223000 ~
Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 2020-as év eleje óta Rp-zek ~
Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ 2022-ben kezdtem el Rp-zni az akkori V3-as szerveren de sajnos kaptam egy bant ami miatt nagyon sok kihagyásom volt a szerveren, jelenleg 3835 percet játszottam de ez változik.~
Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~
A Bant 2022-ben kaptam még kezdő voltam a szerveren nem ismertem akkor a szabályzatot, de most 2 év múlva annyi Rp tudást összeszedtem LV-n hogy többet ilyen hibát nem követek el.
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ 5-6 órát ~
Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ igen! ~
Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ nem voltam még frakcióban ~
Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ nincsen ismeretségem ~
Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Azért pont engem válasszatok mer imádok embereknek segíteni, kocsikkal foglalkozni, nagyon jó csapatjátékos vagyok, együttműködő vagyok, nem szoktam vissza pofázni senkinek, a magamtól telhető legjobban csinálnám ezt a munkát. ~
Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ igen rendelkezem mindennel ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Neve:
~ Bodgan Dascalu ~
Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1979.02.11 ~
Édesanyja leánykori neve:
~ Betty Sanchez ~
Bejelentett állandó lakcím:
~ Tierra Robada ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Érettségi ~
Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ igen! ~
Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Azért szeretnék a kötelékébe tartozni mer nagyon szeretem a kocsik szerelését és azt is hogy emberekkel foglalkozhatok, autószerelői iskolát végeztem tehát értek is a kocsik szereléséhez amennyire az iskola megtanított. ~
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Iskolai tanulmányaim során szereztem pár tapasztalatot ebben a munkakörben ~
Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Azért válasszanak engem mer nagyon oda tudom adni magam egy új munka hallatán tehát mindent megtennék hogy én legyek az egyik legjobb munkásuk. Azok a kocsik amik az én kezem által mennek ki a szerelőtelepről nem csak egy nagyon jó szerelést kapnak hanem szeretet teljes szolgálatot is. ~
Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)
~ Bodgan Dascalu jelenleg bányászi munkát végez a két közeli barátjával, Tierra Robada környékén. Bodgan sajnos nem ismerhette szüleit mer édesapja megölte magát ami előtt megszületett és édesanyja szülés közben szörnyű halált halt. A hosszú évek alatt Bodgan egy árvaházban töltötte fiatalabb éveit de egy nap kettő fiatal örökbe fogadta Bodgant. Nagyon jó körülmények közt nőtt fel el is ment iskolába ahol autószerelői szakot is végzett. Ezt a szakmát akarta folytatni ami egy ideig ment is de egyedül nem tudta üzemeltetni kis autószerelőjét ezért be kellett hogy zárja kapuit. Most egy bányában dolgozik két haverjával és neki ez nem nagyon nőtt a szívéhez ezért is szeretne jelentkezni a Fix & Drive Mechanic Shop-ba~
Utoljára szerkesztve: