Hello,
Van majdnem a teljes interakcióról visszamentésem, sajnos a legelejét valamiért nem mentette vissza. -
https://streamable.com/965ci2
Úgy kezdődőtt hogy a Bobby elütött és ebbe eltört a lábam, miután abból felálltam (ott kezdődik a visszamentés) ő már drifftelgetett a kút körül ahelyett hogy megállt volna segíteni. Utána én beszóltam neki - szerintem a helyzet súlyosságából adódoan egy csúnyábat odalöktem neki, hisz meg is ölhetett volna. Na ekkor megállt. A karakterrem tudta, hogy ez az ember ütőtte el és nem állt meg neki segíteni és még csak annyira sem, hogy odalöki hogy "jól vagy?", tehát ebből levonta a következtetést. Utána az emberünk aki elütötte a karakterem egy benzinkúton lecsapott neki egy pofont. Emiatt, a karakterem azt érezhette hogy életveszélybe van.
A karakterem tudta, hogy az úriember CSH-t követett el és egy esszerű ember egy ilyen interakció után igazat adna a karakteremnek, hogy meg volt minden indoka arra hogy előrántsa a fegyvert - így meg is tette és persze az adrenalin is benne volt hogy majdnem megölte és utána még fel is pofozta. Mint ahogy látszik a videón is, nem lelőnni szerettem volna, hanem visszaszerezni a karakterem becsületét és bocsánatat kéretni vele, de legalább azt hogy elismerje hogy elüttöt, mivel egyik sem ment - az elismerésre csak annyit mondott hogy én ütöttem el és nem szándékoztam kárt tenni az úriemberben ezért engedtem hogy elhajtson, nyílván eközben pár durvább beszólást vágtam hozzá.
Utána én azonnal a kórházhoz mentem ellátásért és utána ki is léptem.
Én úgy érzem, hogy az elég fontos előtörténet ki lett hagyva és ez teljesen IC kellett volna hogy rendezve legyen, de gondolom a rendőrségnek se mondta el hogy elütött és ott hagyott (miért tenné azonnal rávágnák a CSH-t és igazat adnának nekem - gondolom) így ezért lett ebből panaszkönyv.
Nekem nincs több hozzáfűzni valóm, ha kérdés van arra természetesen válaszolok, de szerintem a videó mindenre tud választ adni.