Bobby Ogg Hoffa - Marino De Zayne [Varga]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mitya99

Zöldfülű
Támogató
2021. 09. 28.
193
129
Győr🏡
V4 karakter
Bobby Ogg Hoffa
LV karakter
Ivan nelson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Bobby Ogg Hoffa

Panaszra tett személy InGame neve:
Marino De Zayne

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szia , Nos elkezdett k.anyázni az úr. /me-vel kapott egy pofont hogy moderálja magát , erre előrántott egy fegyvert olyan helyen ami tele van kamerával. Indokoltatlan fegyver elővétel forgalmas helyen. Nonrp.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ljtak9

Megjegyzés:
Elsőnek Ic akartam elrendezni Rendőrség által , de ők javasolták a pk-t .

Zayne

Barangoló
2019. 06. 21.
82
19
V4 karakter
Marino De Zayne
Hello,

Van majdnem a teljes interakcióról visszamentésem, sajnos a legelejét valamiért nem mentette vissza. - https://streamable.com/965ci2

Úgy kezdődőtt hogy a Bobby elütött és ebbe eltört a lábam, miután abból felálltam (ott kezdődik a visszamentés) ő már drifftelgetett a kút körül ahelyett hogy megállt volna segíteni. Utána én beszóltam neki - szerintem a helyzet súlyosságából adódoan egy csúnyábat odalöktem neki, hisz meg is ölhetett volna. Na ekkor megállt. A karakterrem tudta, hogy ez az ember ütőtte el és nem állt meg neki segíteni és még csak annyira sem, hogy odalöki hogy "jól vagy?", tehát ebből levonta a következtetést. Utána az emberünk aki elütötte a karakterem egy benzinkúton lecsapott neki egy pofont. Emiatt, a karakterem azt érezhette hogy életveszélybe van.

A karakterem tudta, hogy az úriember CSH-t követett el és egy esszerű ember egy ilyen interakció után igazat adna a karakteremnek, hogy meg volt minden indoka arra hogy előrántsa a fegyvert - így meg is tette és persze az adrenalin is benne volt hogy majdnem megölte és utána még fel is pofozta. Mint ahogy látszik a videón is, nem lelőnni szerettem volna, hanem visszaszerezni a karakterem becsületét és bocsánatat kéretni vele, de legalább azt hogy elismerje hogy elüttöt, mivel egyik sem ment - az elismerésre csak annyit mondott hogy én ütöttem el és nem szándékoztam kárt tenni az úriemberben ezért engedtem hogy elhajtson, nyílván eközben pár durvább beszólást vágtam hozzá.

Utána én azonnal a kórházhoz mentem ellátásért és utána ki is léptem.

Én úgy érzem, hogy az elég fontos előtörténet ki lett hagyva és ez teljesen IC kellett volna hogy rendezve legyen, de gondolom a rendőrségnek se mondta el hogy elütött és ott hagyott (miért tenné azonnal rávágnák a CSH-t és igazat adnának nekem - gondolom) így ezért lett ebből panaszkönyv.

Nekem nincs több hozzáfűzni valóm, ha kérdés van arra természetesen válaszolok, de szerintem a videó mindenre tud választ adni.

Utoljára szerkesztve:

Varga.

zangara crime family
2019. 01. 10.
178
509
19
Mogyoród
www.instagram.com
V4 karakter
Keghart Narek
Ezek alapján egy szimpla IC konfliktus történt. Ha rendőrt hívsz simán le lehet rendezni az ügyet velük.
A szabályzat egyébként így szól:
"-Fegyvert bárhol elő lehet venni.
↳ Nincs olyan szabály, hogy forgalmas helyen nem vehető elő a fegyver."

Legközelebb ha panaszkönyvet nyitsz javaslom, hogy fejtsd ki jobban a történteket. Nem hinném, hogy valaki csak úgy a semmiből elkezdené szidni más anyját mindenféle előzmény nélkül.

A panaszkönyv jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.