Bobby Efrain jelentkezése a W-Taxihoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

carbamazepine

Barangoló
Támogató
2019. 04. 06.
101
57
Sopron
LV karakter
Bob Nilson
V2 karakter
Tina Kyoko
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

Bobby Efrain
Édesanyja leánykori neve:
Kerrie Forest
Születési helye,ideje:
1983.01.07 , San Fierro
Lakcíme:
San fierro, Corona st. 12
Telefonszáma:
38761120147565
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Természetesen rendelkezem érvényes jogosítvánnyal
Van tapasztalata a munka terén?:
A napi rutin által van tapasztalatom , mert elég messz e jártam dolgozni régebben és ott fuvaros voltam , voltam személyi sofőr is . Így egy másik területre gondolkodtam hogy nem csak egy személyt hanem bárkit is fuvarozhatnák .
Önéletrajz (5-10 mondat):
Bobby Efrain vagyok 1983. január .7-én születtem a San Fierroi Korházban .36 éves vagyok Érettségivel rendelkezem .Van két gyermekem Alias és Panka , illetve egy csodás feleségem Maria, akiben lehet bízni. Az érettségi végeztével ismerkedtünk meg és késöbb össze is költöztünk , én Egy fuvarozos cégnél PortalKFT-nél dolgoztam 4 évig . Minél nehezebben volt és az út is oda-vissza fárasztó volt így a tapasztalatok alapján egy pénzes embernél személyes sofőrje lehettem .Szerettem az a melot "nem tartottam gyávának magam " de csak 3 évig tartott mert sajnálatos módon elhunyt a férfi . Szeretem a filmeket és az autókat , szinte mániákus lettem .

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

Szabó Nimród
Hány éves vagy?:
21. életévemet töltöttem az idén
Játszott perceid száma?:
28425
Jailek Bannok (UCP képpel):
Mesélj magadról (5-10 mondat):
Sopronban élek ( Győr-Moson-Sopron megyek) a szüleimmel , még egy kis családi házban és kertel. Én Kertészeti szakközép iskolát végeztem de nem ezzel foglalkozom . Most jelenleg az érettségit szeretném megszerezni a Mentőáploóihoz vagy talán a Mentőtiszti főiskolához Pestre. A hobby-m az Egészségügy és az emberek története viselkedése ,de mellete szeretem az állatokat és a környezetet és rendszeresen biciklizek
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Természetesen elolvastam és értelmeztem rendeltetés szerüen

Jelentkező aláírása: Bobby Efrain

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.