- 2020. 06. 23.
- 48
- 16
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Abraham Fontecchio
- V2 karakter
- Bobbi Mccoy
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Makai Gábor vagyok! ~
[#2] Korod:
~ 19 éves múltam nem rég! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ A SeeMTA V2 szerverén még csak 60 percem van de összesen 150-200 percet játszottam eddig MTA-val! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ SeeMTA szerverén még nem, eddig a FlyMTa szerverén játszottam és ott kezdőként kaptam pár jailt de nem szoktam megszegni a szabályokat/előírásokat! https://imgur.com/yaakUiu ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert szeretnék ezen a szerveren NAV-os lenni és őszintén szólva nem voltam még NAV-os de szerintem mindenbe bele tanul az ember ha nagyon szeretne!! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert egy olyan embert találnátok aki jól végzi/végezné a munkáját és eléggé aktív player vagyok! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Makai Gábor vagyok 19 éves Budapesten élek jelenleg! Versenyszerűen sportolok így elég sok időm van a játékokra! Nem szeretem ha megdicsérnek valamiért ha valamit jól csinálok hisz azon már nem lehet javítani ezért jobban szeretem ha a rosszat mondják csak és így tudom javítani azt ami rossz! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ A nevem Bobbi Mccoy! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ See City, 1990.04.25! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~Ellátja az államháztartásról szóló törvény végrehajtására kiadott jogszabályokban a pénzellátással kapcsolatban számára meghatározott feladatokat,végzi az adó-, vám- és pénzforgalmi adatoknak, az ellenőrzések megállapításainak összegezését, feldolgozását és ezekről a kormányzati gazdaságpolitika kialakításában részt vevő állami szervek részére információk szolgáltatását, feldolgozza az államháztartás működéséhez szükséges adatokat. Központi Irányítása és a feladat és hatáskörrel rendelkező területi szerve összegyűjti és tárolja a fenti bekezdésben megadott feladatokkal, különösen a befizetési kötelezettséggel, a kapcsolódó eljárással összefüggő adatokat, amelyekről a NAV a gazdasági célú elemzésekhez - az e feladatokat ellátó állami szervek részére - adatfeldolgozásokat végez és adatszolgáltatásokat teljesít!
! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Fel szollitóm a megaphone segitségével a gépjármű vezetőjét, hogy álljon/húzódjon félre.Ha mindezeket megtette és kiszált a gépjárműből bemutatkozok, hogy Bobbi Mccoy hallgató vagyok a Nemzeti Adó és Vámhivataltól jelvényszámom:1919, Személyi igazolványt szeretnék kérni, egyeztettem az adatokat, ha nincs lejárva és egyeznek az adatok, vissza adom, ha nem bevonom,ha végeztem meg kérem hogy nyissa ki a csomagtartót, megnézem hogy van-e benne Elsősegély, ha nincs akkor az igazoltatás végén adok neki egy csekket, és még megnézem, hogy találok-e bármi illegálist,például drogok/fegyverek, de ha van a fegyverre engedélye meg kérem hogy mutassa fel, ha meg nincs IFB miatt be kell vinni ! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Még nincs sajnos! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert hamar tanulok és jó munka erő vagyok és érdekelnek a rendvédelmiseknek a feladatköre/munkája! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Emberek igazoltatása,San fierro/Los Santos utcáin való járörözés,adók beszedése,illegális dolgok lefoglalása,és a határok ellenörzése és védése ! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha engem vagy bármelyik kollégámat megtámadják, vagy ha harmadik felszólításra sem áll meg az úr akkor kilövöm az egyik kerekét! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Bobbi Mccoy vagyok 30 éves, 1990.04.25.-én születtem See Cityben. Szeretem a pörgést az izgalmakat. Imádom a sportokat nézni/csinálni. Szeretem ha betartják a szabályokat/törvényeket. Mivel nem rég érkeztem a városba így jelenleg nincs munkám! Az előző városból azért jöttem el mert úgy éreztem, hogy a polgármester nem az emberek jó létét akarja szolgálni hanem csak a saját biztonságát akarja megteremteni! ~
Utoljára szerkesztve: