Neved:
< Bob Mendez >
Kitiltás időpontja:
< 2022.08.13 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Camo >
A kitiltás indoka:
< Adminszidás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Először is szeretnék elnézést kérni az admintól akit megbántottam. Azért szeretném az unbant, mivel nagyon megbántam mindent, amit tettem. Most biztos nem fordulna elő többet ilyen. Nagyon sokat változtam, és szeretném ezt bebízonyitani nektek is. Nem éltem legjobb heteimet akkoriban, így nagyon hamar az idegeimre ment az admin, mivel egy szituáció eléggé elhúzódott, és nem értettem egyet a döntésével. Így PM-ben nem túl szép szavakkal illettem az adminisztrátort. Mostanában elkezdtem játszani a SeeMTA V4 szerverén, ahol közel tízenegyezer percet szereztem össze. Ezalatt az idő alatt semmilyen féle szankciót sem kaptam. Ezzel is bízonyitva azt, hogy nagyon sokat tanultam a hibáimból. Az unban kérelmet, még azért is nagyon szeretném, mert barátaim elkezdtek játszani a SeeMTA V4 LV szerverén, és én is nagyon szeretnék hozzájuk csatlakozni. Az unban fejében egy AdminJail-t is elfogadnék. Én most új év alkalmából, csak egy unbant szeretnék kérni tőletek, hogy RPzhessek a barátokkal, és, hogy bebizonyitsam, hogy tanultam ez idő alatt. Köszi szépen, hogy elolvastad. Boldog Új Évet! >
Utoljára szerkesztve: