Bob Hester - Parking Enforcement

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zoky

Pötyögtető
SzerverAdmin
LV
2019. 08. 23.
493
404
Erdély
virtualvend.nhely.hu
LV karakter
Bob_Hensley
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Bob Hester >

Panaszra tett Admin neve:
<
Parking Enforcement frakció, nem tudom jó helyen van itt. De ha rossz helyre nyitottam akkor kérem egy moderátor jelezze. >

Panasz oka:
<
Nincs megfelelően kigondolva a szabályzat. Játékélmény el rontás többszörösen. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://pastebin.com/F3aGQjiR , , https://forum.see-game.com/threads/helikopter-lefoglalas.425952/, https://forum.see-game.com/threads/picike-gond.414339/ ( régi lefoglalásokra nem nagyon szeretnék hívatkozni) beszélgetésem a leaderrel (részélet): >

Megjegyzés:
<

Szép napot mindenkinek! Nagyon nem szerettem volna megnyitni ez a panaszt. De most úgy érzem ez már sok. Már decemberbe probléma volt belőle. Olyan indokok miatt foglalják le a helikopterem, hogy nézem mi értelme van. Jeleztem a problémámat többször is, de se a frakció vezetősége felől se a szerver vezetősége felől nem érkezett megoldás. Itt található a topic: https://forum.see-game.com/threads/picike-gond.414339/.

Nem szeretném a frakció minősíteni, de úgy érzem a frakció inkább átment ilyen minél többet foglaljunk le belőle dologba. Szerintem a helikopterem nem ártott ott senkinek, senkit nem zavart. Nem volt tk, nem buggolt semmibe, nem laggoltatot, nem volt füves részen. Egy ipari parkról beszélünk, ahol garázsok vannak meg műhelyek. Szerintem nem elvárható, hogy most mindenki a helikopterét a reptéren tartsa. Ott sincs elég helipad, meg a talaj is ugyan olyan mint itt.

Mai szituációról:
Látom itt van egy parkolás felügyelő és nézi a helikopter. Rá percre érkezik egy tag, a civil kocsijával. Megnézi a helikoptert azzal lefoglalja. https://pastebin.com/F3aGQjiR . Itt található a beszélgetés.
Tegnapi szituáció: nyitottam is panaszt, még nem került bírálásra. https://forum.see-game.com/threads/helikopter-lefoglalas.425952/

Ha már rp szerver és ilyen nagy mértékbe folyik a helikopterem lefoglalása. Szeretnék látni róla rp-t, ha már a pacher járműre nem lehetne vizuálisan feltenni. Bár pár sor rp történjen meg róla. Irl ha lenne ilyen se egy kattintás lenne az egész. Hanem fel kell tenni a helikopter elkell szállítani. De most itt pik pak, azzal köszöni szépen megy tovább.

Most senki félre ne érte, nem a 30.000$ sajnálom. A procedúra amin végig megy az egész. Elkell menni érte, ki kell váltani, kell hivni admint mert bebuggol, meg kell várni. Ez már nagy mértékbe rontsa a játék élményt.

Szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Főleg ha olyan indokkal jönnek "a properrel telibe belelóg a konténerbe". Őszintén most ez kit zavart? Nagyon elszomorító ez így.
Szerintem nem erről kellene szóljon a frakció. Első sorban szerintem az rp, ami ebbe az esetben nincs meg. Továbbá a buggos, ledobott, otthagyott, járművek elszállítása. Buggot okozó jármű góc pontok kezelés (pl fort carsonban). Szerintem az ilyenekkel kellene foglalkozni nem a "a properrel telibe belelóg a konténerbe" helikopteresekkel.

A frakció szabályzat szerint a helikopterről:
"
Helikopter elszállítását hogyan tudom elkerülni?
Tárolja megfelelő helyen, ahol van leszállópálya és megfelelő fedett tároló komplexum. Amennyiben az útszélén hagyja vagy éppen egy ház tetején találjuk, a munkatársaink le fogják foglalni.
"
Szerintem az első mondatnak a szerver kapacitása nem megfelelő. Továbbá a mondat többi része problémáimnak egyik se felel meg.

Szerintem nem csak nekem vannak problémáim, tegnap elpanaszoltam egy taxisnak, ő is mellettem állt. Vele is megtörtént!

Személyes kérelmem!
Szeretném kérni a szabályzat pontosítását.
Ne buggoljon össze a heli kiváltáskor.
A frakció munkatársai gondolják meg jobban, hogy ez tényleg helyt álló-e és elnézhető-e.

Megjegyzés: nem szeretném, ha valaki ez miatt szankciónálva lenne. Nem ez az én indítékom, megoldást vagy jobb kidolgozást szeretnék kapni a helikopterekkel kapcsolatban. Számomra a jelen álláspont egy nagy negatív hozzáállás a frakció felől és játékélményem elrontása.

Bíráló személy kérem az össze topicot böngéssze át.
>

Utoljára szerkesztve:

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 689
2 754
LV karakter
tomo vomo
Szia.

Mivel az említett frakció főleadere vagyok úgy érzem jogosan szólok hozzá és bizonyos szintig nekem is van szegezve a panaszkönyv.

Elsőként fogalmam sincs, hogy miért admin PK-khoz nyitod, amikor a frakció vezetői között egyetlen admin sincs.
Másodszor nem tudom ki adott felhatalmazást rá, hogy privát üzenetet tegyél ki nyilvános formában.

Továbbá, ha már folyamatosan az "RP szerver" szavakat használjuk, megkérdezném tőled, hogy számodra hogy lehet RP-s, hogy egy ipari telep közepére vagy akárhova teszed a helikoptert. Megnézném, hogy pl. Budapesten hogyan tennéd le egy ipari terület bejáratába a helikoptert.
Propeller belelóg a konténerbe: a te álláspontod alapján az "nem számít" meg "kit zavar", de közben folyamatosan valósághű dolgokról beszélsz, ez hol az?
Véleményem szerint ha már az egyik oldaltól elvárod és folyamatosan az RP-t emlegeted, akkor szerintem a te részedről is pont ugyanúgy elvárható ez.
Hozzátenném számos helyről és szerver vezetőségétől is folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk az RP-zésünkről és a kommunikációnkról, de azt ne várja senki, hogy amikor 10 soron keresztül édesanyánkat szidja valaki akkor kedvesek és jófejek leszünk vele.

Ha egy kicsit utánanéznél egy helikopter méreteinek és adottságainak akkor tudhatnád, hogy nem egy autószállítón lenne elszállítva a valóságban sem, így kíváncsi lennék milyen módon kéne leRP-zni azt, hogy egy koptert felhúzok egy autószállítóra.
Script van rá, ami pedig arra van, hogy használjuk és egyáltalán nincs összekötve a Packerrel.

Emellett nem gondolnám, hogy velünk nem lehet megbeszélni bármit és normálisan megegyezni valamiben, számos példa volt már arra, hogy playerek értelmes érvelése után változtattunk némely szabálypontunkon (pl. farm, tegnaptól a horgászoknak is kedvezünk. :) ) és indul fórumon egy új topic, ahova lehet írni nekünk javaslatokat és ötleteket, melyeket komolyan fogunk venni, hisz a szerver közösség javulásából szerintem ugyanúgy kivehetjük ilyen téren mi is a részünket, de a te leveled hozzáállása és stílusa után nem gondolnám, hogy neked kéne "megfelelnie a frakciónak."

Egyébként számos embernek hozzá sem nyúlunk a helikopteréhez, ugyanis mi is "lazítottunk" ezen a téren a lefoglalásokkal, több helyen is engedélyezzük, hogy saját kertjében hagyja, de azt senki se várja, hogy farmok tetején és az autók parkolójából nem fogjuk elvinni, mert minden csak nem RP-s ilyen helyekre letenni.

Nyilván, tisztában vagyunk vele, hogy a helikoptereket súlyosan nézzük és valóban szigorúbban kezeljük, mint az autókat és motorokat, de véleményem szerint ez így van rendjén és ez sokkal jobban megfelel a valósághű dolgoknak, mint az, hogy jelen esetben egy ipari területre van lerakva a helikopter.

Játékélményedet pedig nagyon sajnálom, ha ez rontja és ennyitől neked már romlik, bár felmerül bennem a kérdés, hogy ha egy helikopter normális helyre parkolása ilyen szintű dolgokat vált ki belőled akkor valójában mikkel foglalkozhatsz a szerveren.

Ettől függetlenül átgondoljuk a szabályzatot és a bírálat után természetesen hajlandóak vagyunk módosítani (mint minden más témánál, így ennél is), ha a bíráló fél is eképp látja.

Zoky

Pötyögtető
SzerverAdmin
LV
2019. 08. 23.
493
404
Erdély
virtualvend.nhely.hu
LV karakter
Bob_Hensley
RP-s, hogy egy ipari telep közepére vagy akárhova teszed a helikoptert.
Garázsok is vannak, szerintem nem zavar senkit ott, attól hogy még ipari parkoló.

Propeller belelóg a konténerbe: a te álláspontod alapján az "nem számít" meg "kit zavar", de közben folyamatosan valósághű dolgokról beszélsz, ez hol az?
Kiváncsi lennék abba a bele lógó képre is. Az ég világon semmilyen szerver lagg vagy valami más féle dolog nem keletkezett a szerveren, ami a játékosok játék menetét rontaná.

Emellett nem gondolnám, hogy velünk nem lehet megbeszélni bármit és normálisan megegyezni valamiben, számos példa volt már arra, hogy playerek értelmes érvelése után változtattunk némely szabálypontunkon (pl. farm, tegnaptól a horgászoknak is kedvezünk. :) )
Decemberbe is ugyan ezt mondtad, megoldás nem született semmilyen téren!

Soha egy rossz, trágár szavam nem volt a frakcióra se itt se IC-n.

Egyébként számos embernek hozzá sem nyúlunk a helikopteréhez, ugyanis mi is "lazítottunk" ezen a téren a lefoglalásokkal, több helyen is engedélyezzük, hogy saját kertjében hagyja, de azt senki se várja, hogy farmok tetején és az autók parkolójából nem fogjuk elvinni, mert minden csak nem RP-s ilyen helyekre letenni.

Nyilván, tisztában vagyunk vele, hogy a helikoptereket súlyosan nézzük és valóban szigorúbban kezeljük, mint az autókat és motorokat, de véleményem szerint ez így van rendjén és ez sokkal jobban megfelel a valósághű dolgoknak, mint az, hogy jelen esetben egy ipari területre van lerakva a helikopter.
Hát akkor nem értem akkor az mit ártott ott, az a kis bele lógás. Szerintem inkább legyen ott, mint a közepén ahol akár zavarhatna másokat.

Jó most az út közepén van egy kocsi ott hagyva, azt mindenki meg érte. De most ezt így kérdem mire fel jó?
Bár még emberiségből nem tennék ilyent, de lehet valakinek ez is élvezett tud nyújtani.
Játékélményedet pedig nagyon sajnálom, ha ez rontja és ennyitől neked már romlik, bár felmerül bennem a kérdés, hogy ha egy helikopter normális helyre parkolása ilyen szintű dolgokat vált ki belőled akkor valójában mikkel foglalkozhatsz a szerveren.
Mikor 100% ba megvagyok győződve, hogy jogtalan alapon lett elszállítva. Majd taxizok, kifizetem, Admint hívok, elveszem, vissza repülők. Ez jobbik esetben fél óra procedúra.

Kérlek ne minősítsd, ne ítélkezz mikkel foglalkozok én a szerveren. De igen, nem azzal, hogy ki váltsam a helikopterem minden nap!

Ettől függetlenül átgondoljuk a szabályzatot és a bírálat után természetesen hajlandóak vagyunk módosítani (mint minden más témánál, így ennél is), ha a bíráló fél is eképp látja.
Ugyan ezt írtad decemberbe is, 3 hónap telt el azóta. Témával meg semmit se lett foglalkozva.

Nagyon nehéz lenne pár sorral többet bele írni a frakció szabályzatban erről a témáról. Amikor te is beismered szigorúan veszitek. Ekkor ne csak annyi legyen benne, hogy tető meg ledobva meg társai. Aztán nyissa az ember a panaszt a jogtalan lefoglalásra és ilyen indokkal jönnek, bele lógott a konténerbe.

Azt se bánom nem történik változás, lefogom tudni nyelni és muszáj lesz alkalmazkodjak. De ezt most úgy érzetem nem hagyhatom annyiba, muszáj volt felszólaljak. Hátha történik valami.

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 689
2 754
LV karakter
tomo vomo
Továbbra sem arról van szó, hogy zavar-e valakit vagy sem, hanem hogy ez hol RP-s.
Azért nem született változás, mert nem fogja megengedni senki, hogy bárhol le legyen csapva a helikopter, mivel minden csak nem RP-s. (Régebben volt, hogy fejlesztő ezért kitörölte valaki helikopterét.)
Közben a bele lógást saját magad is elismered (hozzátenném nem ezért lett lefoglalva) és hajtogatod, hogy ez kit zavar, amikor az első üzenetben érthetően leírtam, hogy mi ezzel a gond.
Nem minősítettem senkit, feltettem egy kérdést/ gondolatot.
Továbbra se mondd meg, hogy mit csináljon egy frakció, nincs jogod hozzá. Ha már egyszer elvittük egy adott helyről, ezáltal tudod, hogy az tilos, majd az üzenetben leírod, hogy ugyanúgy visszarakod akkor nincs miről beszélni és nem a szabályzatot kell átírni, hanem magadban elgondolkodni, hogy valójában egy olyan dologért vagy felháborodva, amiről nagyon jól tudtad, hogy nem szabad és el fogjuk vinni.

Nem kívánok többet hozzászólni, köszönöm szépen.

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
A reptér jelenleg: . Mihamarabbi megoldást várók a problémára.
Szia, jelenleg a szerveren nem áll rendelkezésünkre máshol ekkora hely, már nem is tudom hány éve a SASD, ezt a repteret használja Akadémiára.
Ha nem felettünk repkedsz el tízszer, konkrétan 2 méterrel a fejünk felett, és le tudod parkolni a reptér bármelyik szélén, ahol nincs útban, és leszállás után nem futsz oda közreműködni, akkor simán megférünk egymás mellett a reptéren, szerintem van olyan nagy. Egyedül azt a részét használjuk, ami nincs köz használatban, azaz a kifutót.

• Tetszik
Reactions: doms

Zoky

Pötyögtető
SzerverAdmin
LV
2019. 08. 23.
493
404
Erdély
virtualvend.nhely.hu
LV karakter
Bob_Hensley
Ha nem felettünk repkedsz el tízszer, konkrétan 2 méterrel a fejünk felett, és le tudod parkolni a reptér bármelyik szélén, ahol nincs útban, és leszállás után nem futsz oda közreműködni, akkor simán megférünk egymás mellett a reptéren, szerintem van olyan nagy.
Semmi gond nem volt veletek.
Az a 10 el repülés csak annyi volt felmértem a terepet. Hova tudom letenni, hol nem zavarlak.

Oda mentem megkérdezni ooc maradhat e itt. Szerintem sok vizet nem zavartam.

Nem értem miért kell ebből is gondot csinálni!

Utoljára szerkesztve:

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 245
5 300
LV karakter
Edward Paul
Azt szeretnéd elérni, hogy helikopterrel kis túlzással bárhol le lehessen szállni. Ez több okból kifolyólag sem megvalósítható (kifejtek egy másik nézőpontot is a doms által leírtakon túl). A v4-re való átállással együtt került be a szerverre az LVPE frakció, más néven Parkolás Felügyelet. A szervezet működésének köszönhető, hogy jelentősen kevesebb a szanaszét hagyott jármű (elsősorban autók, de beleértve a heliket is) ami a rendezettségen túl, FPS-t is hozott magával. Évről évre folyamatosan nő a helikopterek száma a szerveren (v4 óta a helikopter kereskedés is segít rajta rendesen), amíg ezelőtt 4-5 évvel volt legfeljebb pár tucat (a játékosszám ehhez képest változatlan volt, hanem magasabb), addig jelen pillanatban (mai adat) csak 187 Maverick van, ami egy brutálisan magas szám. Nyilvánvalóan ezek közül van egy réteg aki nem aktív játékos jelenleg, biztos akadnak kitiltás alatt lévő egyének is, de már nem az a helyzet mint annó, hogy olyan egetrengetően nehéz lenne hozzájutni egyhez. Ebből kifolyólag ha a szerver gyakran látogatott, népszerű részei tele lennének rakva helikopter leszállókkal az nem kevés káoszt hozna magával, arról nem beszélve, hogy miképp nézne is az ki.

Ne buggoljon össze a heli kiváltáskor.
Erre egy csapással nem lehet megoldást találni. Természetesen jó lenne, ha hasonló esetekben nem lenne szükség adminisztrátori segítségre, azonban ehhez külön helikopter kiváltóra lenne szükség, vagy a jelenlegi kiváltó jelentős átalakítására. A helyzet az, hogy ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is, így amíg nem történik változás marad az admin általi get lehetőség.

Davee erre kielégítő választ adott neked.

Száz szónak is egy a vége, biztos vagyok benne, hogy a srácok ahogy eddig is, úgy a továbbiakban is vevők az építőjellegű kritikára, így ha ilyen jellegű ötlet jutna eszedbe ne habozz jelezni pl. a nemsokára élesedő "Javaslattétel" (Katt) szekcióban. Végszónak annyit javasolnék, hogy ne helikopterrel közlekedj mindenhová.

(A topicot moderátor hiányában áthelyeztem a játékos panaszokhoz, innen kéretik ezt elrakni az archívumba, köszi!)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.