Bob Hester - Ismeretlen [Vigil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zoky

Pötyögtető
SzerverAdmin
LV
2019. 08. 23.
493
404
Erdély
virtualvend.nhely.hu
LV karakter
Bob_Hensley
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Bob Hester >

Panaszra tett játékos neve:
<
Ismeretlen >

Panasz oka:
<
Elvesztett/ kicsomizott gingerbead m4a1 >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
A fenti képen látszik a kocsi id is és a bizonylat is, ebbe a kocsiba tarottam az esetek 95%-ba. Néha át tettem másikba és kerültem a p1 egyet és utána vissza tettem. Nem tudom mi lett vele, más kocsiba se látom. Nagyon remélem megkerül, én nyitottam karikól, nagyon szeretem. Nagyon remélem nem én vagyok a hülye és valamelyik kocsimmal aladtam. (Ha még is akkor ha valaki vásárolt tőlem kocsit és benne volt egy gingerbread m4a1, legyen szives szolgáltassa vissza :( ) >

• Hűha
Reactions: FRGT

Vigil

Peluza Vișinie~KVSC 1907
2019. 01. 10.
764
1 424
21
Kolozsvár
Sziasztok, kiderítem, hogy ki volt, kocsi ID-t pótold hozzá kérlek, meg az időt, hogy kb melyik napon tűnt el.

2021. 12. 04.
102
1 304
V4 karakter
Tikus Jebakan
LV karakter
Lou Diddy
Helo helyette írom az üzenetet mivel nincs fórumja:

"
Hello. Én csomagtartóztam ki, Lottie Ayers a játékbeli nevem. Ha a kocsiba tárolod, akkor miért nem rakod mellé a bizonylatot? Ez egyenértékű azzal, mintha nem lett volna nálad, mikor a rendőr érted jön és elkap animba lőve. A rengeteg visszaélésről nem is beszélnék, haverok összeraknak egy széfbe mindenféle bizonylatot, aztán aki éppen lő a fegyverrel, annak kiveszik. Ha abba tárolod, igazán bele tudnád rakni szerintem egy slottal alá. Arról nem is beszélve, hogy nyitvahagyod az autót.

Papucs is igazat adott nekem, illetve ez mind a saját hanyagságod következménye.
image.png

image.png
"

Zoky

Pötyögtető
SzerverAdmin
LV
2019. 08. 23.
493
404
Erdély
virtualvend.nhely.hu
LV karakter
Bob_Hensley
Barátom vezette a kocsit, ő fekszik a földön. Igen ez az én kocsim. Úgy gondoltam ha a bizonylat nálam van jobb helyen van. Nem kallódik el. De ezt a fegyvert alapból bizonylattal lehetet kapni. Mindegy Vigil mond el mi legyen a sorsa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.