- 2020. 02. 06.
- 8
- 1
- V4 karakter
- Drake Westwood
- LV karakter
- Carlos Main
- V2 karakter
- Joe Oahley
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Páll Péter ~
[#2] Korod:
~ 18 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Igazából 2018-ban regisztráltam, de csak 4289 percem van ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/U0hUDSS bannolva még nem, de Jailben 2x voltam. 1x mert Rp közben el kellett mennem, ami utánna folytatva lett, 1x meg mivel voltam OKF-ben és sokáig inaktiv voltam a kulcsok és jelvény leadása végett.! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék a szerveren elkezdeni újból játszani és jókat RP-zni ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Elsősorban, mert egy elég vidám nyugodt természetű srác vagyok, aki bárkivel megtalálja a közös hangot, és némi tapasztalattal is rendelkezem, mivel IRL is rendészeti pályán tanulok, és mivel a SeeMta V3 szerverén már megjártam a Nav frakciót ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Szóval, Petinek hívnak, de sokan csak Petyának szólítanak.Nyíregyházától kb 20Km-re lakom egy kis faluban, Kállósemjénben, édesanyámmal, mivel édesapámat 2017 márciusában elvesztettem. 2019.06.14-én fogom tölteni a 19.ik életévemet. Jelenleg a MSZC Budai Nagy Antal Szakgimnáziumában tanulok, Belügyi Rendészeti szakon, és ezen a vonalon szeretném folytatni a tanulmányaimat is. Elég sokat sportolok a tanulás mellet, ugyanis igazolt játékos vagyok a település foci csapatába ahol lakom, én vagyok a kapus. A SeeMta V2 szerverére már 2018-ban beregisztráltam, és helyet is kaptam a OKF frakciójában, de kiléptem, mivel itt hagytam a szervert elég hosszú időre, de most szeretném ismét elkezdeni. Szabad időmben a haverokkal/csapattársakkal szoktam focizni, vagy esetleg egy kis Rp-zésre összeröffenünk, ha lehet így fogalmazni.Iskola után szoktam menni vezetni, mivel neki kezdtem a jogosítványom megszerzésének. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Bob Harvis ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Államhatár védelme, Pénz és Adó ügyek lebonyolítása, Rendőrséggel való együttműködés ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Elősször is illedelmesen köszönök az intézkedés alá vont személynek ( napszaknak megfelelően ), majd elmondanán neki, hogy ki/mi vagyok, elmondom a jelvényszámom, és, hogy honnan vagyok, (Pl.: Nav, San Fierro-i kirendeltség) majd közlöm vele, hogy mi okból lett megállítva, és nem úgy, hogy "JÓ NAPOT, TUDJA MIÉRT ÁLLÍTOTTAM MEG?" hiszen ez nem egy amerikai film.Ezek után elkérem a személyes okmányait, hogy megbizonyosodjak rólla, hogy ki ő. Ellenőrzés után, ha szükséges a ruházatáttvizsgálás, akkor közlöm vele, hogy ruházatáttvizsgálás fogok végezni vele szemben, és meg kérdezem tőlle, hogy van-e náll esetleg valami szúró-vágó eszköz. A kérdésemre ha nemleges választ kapok akkor is óvatosan áttvizsgálom a ruházatát ( ha egy hölgyről van szó, akkor megkérdezem tőlle, hogy bele egyezik-e abba, hogy én férfi léttemre óvatosan a KÉZHÁTAMMAL óvatosan áttvizsgáljam a ruházatát, vagy esetleg szóljak egy, női kollégának. ). Miután ez megvolt, és nem volt semmi probléma megköszönöm az együttműködést, vissza adom az okmányokat, közlöm vele, hogy ha az intézkedésem jog/szakszerűtlennek találta akkor feljelentéssel élhet az "XY" kapitányságon, majd elköszönök. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos senkit nem ismerek ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mivel egy fiatal, életerős sárc vagyok aki tele van ambícióval és motivációval. Nem ilyedek meg az új dolgoktól, az elém háruló akadályoktól. Szívesen ismerek meg új embereket, valamint azokkal elég hamar meg is találom a közös hangot. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ a Nav hatáskörébe tartozik az állam védelme, Adócsalások felderítése, pénzügyi bűncselekmények felkutatása, államhatár védelme, határforgalom ellenőrzése, "fekete cégek" felszámolása.~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő eszközt használhatunk, ha az intézkedés alá vont személy agresszív magatartást produkál, saját, vagy mások testi épségére veszélyt jelent a magatartása, ha ránk támad akkor arányosság elvét követve használhatunk kényszerítő eszközt. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Bob Harvisnak hívnak, édesanyámat Kate-nek, apámat pedig Joe-nak hívják. 1995 júniusában láttam meg a napvilágot a San Fierró-i kórházban. Egészen 19 éves koromig éltem a szüleimmel és 2 nővéremmel, akik közűl még egy volt tanuló, a másik már dolgozott ugyan ott ahol anyám is. Elég szegényes körülmények között éltük minden napjainkat. Anyám egy helyik kis sarki boltban dolgozott, apám pedig közmunkán fillérekért, az iskoláztatásomra is alig volt meg a pénz. Miután végeztem a gimivel tovább tanultam, és tettem egy középfokú nylevvizsgát. Tanulmányaim befejezése után fel is szereltem a tűzoltósághoz. Felszerelésem után nem sokkal edésapám súlyosan beteg lett, daganatot diagnosztizáltak nálla, és kórházba került. Nem sokkal azután ,hogy kórházba került rohamosan romlani kezdett az állapota, mivel gyors lefolyású daganata volt. Apám halála után anyám teljesen összetört, és vissza kellett költözzek hozzá, ugyanis nem bírta apám hiányát. A Tűzoltóságtól 4 és szolgálat után leszereltem mert szeretnék új kihívások elé nézni, mivel még mindig tele vagyok ambícióval, és hajt a kalandvágy. ~
dr3X válasza:Zárom/Helyezem!
Moderátor által szerkesztve, ekkor: