Elutasítva Bob Brake -> Pari

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nitram690

Újonc
2020. 05. 27.
15
3
Dunaújváros
V4 karakter
Laquez Clark
LV karakter
Captul Leonard
zoldlogo.png

Neved:
< Bob Brake >

A ban időpontja:
< 2020/05/04 14:40:36 >

A ban időtartama:
< 3030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< @Szilii >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. (110,000$). @Pari. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretném az unbant, mert ezt a szervert nagyon megszerettem, és egy nagyon jó színvonalú közzöséget alkot.. Az egész úgy kezdődött, hogy még reggel felmentem a szerverre és én úgy gondoltam, hogy kiadom bérbe a farmomat. Na ez úgy is lett volna ugye ha a netem nem ment volna el! Éppen ott tartottunk amikor a srác már a pénzt átadta volna nekem, és amikor én a nevére írtam volna a farmot akkor elment a net egy másfél órára. Utána ugye már visszamentem de a gyerek már nemvolt fenn a szerveren! Akkor kaptam egy PK-t, és akkor meglett beszélve, hogy ezt IC rendezük le mégegyszer. Én fent voltam mind a két nap de amikor én fent voltam akkor a gyerek nem. Én próbáltam őt megkeresni de egyszerűen nem jött őssze! A harmadik napon már arra mentem fell a szerverre, hogy kilettem bannolva emiatt! Ezúttal is bocsánatott szeretnék kérni Craig Barnes -től! Ha az unban megoldható akkor visszadom neki a pénzt, vagy egy farmot csak tényleg bocsánatott szeretnék kérni tőle is! >

Szilii

Pötyögtető
2019. 01. 17.
410
142
V4 karakter
Doug Travon
LV karakter
Robert Butler
V2 karakter
❌
Szia.
A bant @Pari kérte rád én csak kiosztottam.
Téma címét módosítom.

Pari

skeletons
2019. 03. 31.
494
753
V4 karakter
isaiah galen
LV karakter
tavon capilla
Szia, erre nem adok unbant neked. Éppen eleget vártunk, én is kerestelek, és Craig is. Próbáld meg később.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.