Sziasztok!
Lenne egy ötletem a szerverre, ami szerintem sok embernek tetszene, ami nem más, mint a BMX Park.
Mivel nincs még ilyen "Sport"-nak nevezhető dolog a szerveren ezért megemlítem.
Tudnivalók:
Az ötlet tömören az, hogy a Gyártósori munka mellett van egy Csarnok, ami helyére gondoltam ezt az egészet.
Mivel nincs használva az a terület semmire, gondoltam azt választom ki helyszínnek.
Pár kép a területről amit @DimiLV készített:
Pár képet csatolok viszonyításképpen, hogyan nézne ki:
Előnyök:
Mivel túl sok pénz folyik be nap, mint nap a szerverre ezért ki is kell vinni.
Nem sok biciklist látok a szerveren, ez lehet változtat rajta.
Ha bejönne ez az ötlet, még többen vennék meg a BMX-et, és a többi biciklit a kereskedésben aminek az ára-
500$ és 2000$ között mozog.
Lenne belépő/bérlet amivel bent tartózkodhatsz a Parkban, anélkül nem!
Lennének versenyek, amibe nevezési díjjal jelentkezhetsz.
Megmutathatod biciklivel a tudásodat, Több barát, Több RP, Több szórakozásra tehetsz szert.
Fun:
Mivel a szerveren vannak "funolók" ezért nem kizárható, hogy autóval bemennének a területre, ahol bicikliznek.
Ezért el lenne barikádozva a "határ" módszerrel, hogy csak a biciklis férhet át.
A motor még átfér rajta ezért, ha valaki bemerészkedne vele azt IC intézi a rendvédelem.
Parkolás:
A helyszínnek van egy hatalmas parkolója, szóval az utca mellé parkolás ki van zárva.
Zene:
Zenével sokkal jobb játszani (szerintem), szóval lehetne a terület egyik részén egy színpad is, ahol lehetne nemes alkalmakkor partyzni/szórakozni.
Kerékpártartó:
Ha valakinek nincs kedve biciklivel megközelíteni a helyszínt legyen arra lehetőség, hogy az autó tetejére vegyen a fent említett tárgyat.
Köszönöm, hogy elolvastad az ötletem!
Véleményeteket szépen, és kulturáltan magyarázzátok el légyszíves!
By: Jake R Kennedy
Lenne egy ötletem a szerverre, ami szerintem sok embernek tetszene, ami nem más, mint a BMX Park.
Mivel nincs még ilyen "Sport"-nak nevezhető dolog a szerveren ezért megemlítem.
Tudnivalók:
Az ötlet tömören az, hogy a Gyártósori munka mellett van egy Csarnok, ami helyére gondoltam ezt az egészet.
Mivel nincs használva az a terület semmire, gondoltam azt választom ki helyszínnek.
Pár kép a területről amit @DimiLV készített:
Pár képet csatolok viszonyításképpen, hogyan nézne ki:
Előnyök:
Mivel túl sok pénz folyik be nap, mint nap a szerverre ezért ki is kell vinni.
Nem sok biciklist látok a szerveren, ez lehet változtat rajta.
Ha bejönne ez az ötlet, még többen vennék meg a BMX-et, és a többi biciklit a kereskedésben aminek az ára-
500$ és 2000$ között mozog.
Lenne belépő/bérlet amivel bent tartózkodhatsz a Parkban, anélkül nem!
Lennének versenyek, amibe nevezési díjjal jelentkezhetsz.
Megmutathatod biciklivel a tudásodat, Több barát, Több RP, Több szórakozásra tehetsz szert.
Fun:
Mivel a szerveren vannak "funolók" ezért nem kizárható, hogy autóval bemennének a területre, ahol bicikliznek.
Ezért el lenne barikádozva a "határ" módszerrel, hogy csak a biciklis férhet át.
A motor még átfér rajta ezért, ha valaki bemerészkedne vele azt IC intézi a rendvédelem.
Parkolás:
A helyszínnek van egy hatalmas parkolója, szóval az utca mellé parkolás ki van zárva.
Zene:
Zenével sokkal jobb játszani (szerintem), szóval lehetne a terület egyik részén egy színpad is, ahol lehetne nemes alkalmakkor partyzni/szórakozni.
Kerékpártartó:
Ha valakinek nincs kedve biciklivel megközelíteni a helyszínt legyen arra lehetőség, hogy az autó tetejére vegyen a fent említett tárgyat.
Köszönöm, hogy elolvastad az ötletem!
Véleményeteket szépen, és kulturáltan magyarázzátok el légyszíves!
By: Jake R Kennedy
Utoljára szerkesztve: