BMW X5 M Competition

MUNKAS

been through alot
2019. 01. 09.
1 273
6 569
www.youtube.com
V4 karakter
trenton graves
LV karakter
clyde burks
Cső.
Nem szokásom autó modos témában bármilyen topicot nyitni, vagy vitatni bármit is ezzel kapcsolatban, de ezt gondoltam megírom, mert hátha sokan örülnének ha bekerülne.
Mint tudjuk Tamásiékhoz V2-re bekerült a legújabb update-el egy-két autó, közöttük a BMW X5 M Competition, ami szerint nagyon királyul néz ki. A V4-en lévő jelenlegi X5 eléggé elavult és nem igazán szereti a közösség se ezt a modot, személy szerintem nekem is sokkal jobban tetszett a régebbi X5 ami bent volt a szerveren, a mostaninak eléggé furi a kereke és a kinézete is. Mivel nagyon sok, sőt több mint kellene BMW van bent a szerveren, ezért mindenképpen nagyon jó lenne, ha a helyére kerülne be a V2-es X5 M Competition. Amit találtam róla csatolom, hogy tudjátok miről is lenne szó, ha esetleg nem láttátok még.

b-14.png

Utoljára szerkesztve:

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
423
1 935
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Szia. Szerintem ha X5 helyére kerülne X5, az már ugyanúgy unalmas lenne, sok változás nem történne. Én is látom, hogy szép a mod, amit csatoltál, de X5.

Nekem az a véleményem, hogy nagyon is elférne már helyette egy jó X6-os. Abból is az első generációs.

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
80
260
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
A felettem lévő hozzászólásást támogatom. Egy jó X6-os modell kellene.

• Tetszik
Reactions: Bugeye

ProGamerazigazi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
334
157
V4 karakter
🇯🇲 Michael J Johnson
Tök jó az X5 mod, beleillik a szerverbe. Egyszerűen csak már régi a modell. Fasza lenne látni ezt a ráncfelvarrott modot a V4-en is. V2 vége óta bent van a mostani X5, elavult.

• Tetszik
Reactions: Stricimobil2100

Márk44

Írnok deák
2022. 09. 13.
581
166
18
V4 karakter
Aristo Hill
Támogatom támogatom támogatom! Elég kaka a mostani felni az x5-re,és nem is lehet mást tenni rá,mivel nem áll jól neki.

• Tetszik
Reactions: Barnesboss12

Krissz1

Zöldfülű
2023. 01. 02.
157
151
V4 karakter
George Jacob
Teljes mértékben támogatom. Ha nem is kerül fix ez a modell be, valami ráncfelvarrás jöhetne rá. A mostani, szebbnél szebb autók között, elég elhanyagolt autó lett belőle. Ráférne az update, pláne hogy ez az egyetlen X-es BMW a szerón, és ez az egyetlen SUV a BMW-k közt.

• Menő
Reactions: dani930

Imnandor

Újonc
Támogató
2022. 02. 20.
55
19
V4 karakter
Rowan S Higgins
LV karakter
May Grant
V2 karakter
Letty Keller
Teljes mértékben támogatom! Ráférne már egy frissítés az X5-re!

• Tetszik
Reactions: Radi07 és Krissz1

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
395
23
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Mióta erre sincs bodykit mint arra a szerencsétlen f10 re, azóta ez is olyan unalmas lett mint a fene. Szerintem teljes mértékben ráférne a vérfrissítés, méghozzá egy új x5 formájában, mint amit fel is dobtak itt. Vártam már ezt a topicot hiszen teljesen logikus lenne és nagyon sok szint vinne a szerverbe már ez, ha már g20 jön meg ilyenek. Új rs4 is inkább new gen, akkor már ha az rs4 re rs4 jött, az nem lett unalmas? Nem ugyan úgy unalmas? Észrevételem szerint nem :D Aki nem szereti az x5 öt, annak megértem a véleményét, de mint maga szerintem illegális frakciók is szívesen használják majd, elég morcos és tekintélyt parancsoló az autó. Igazi G autó. Én örülnék ha bekerülne,szép a mod is. Támogatom.