- 2023. 12. 05.
- 25
- 71
- V4 karakter
- Vlad Bueno
Sziasztok. Még volt egy ehhez hasonló téma,de sajna annak már lassan fél éve és semmi gyümölcse,így gondoltam én is megpróbálom kiemelni,hogy mennyire elférne egy modellcsere X5-ről X6-ra.Mai napig akárhány autót is próbáltam,mindig imádtam visszatérni a jó kis X5-re,de ha sokat nézem rájövök,mennyire elavult modellel rendelkezik. Én nem egy szürreális felső kategóriás változásra gondolok amit ne lehetne megvalósítani. Az X5 továbbra is maradhatna az a megszokott kis középkategóriás autó,ami. Egy 2008-as X6 lenne az ötletem a helyére. Hozna valami minimális de vagány kis változást mindazok körébe akik nem drift és társai autókat akarnak használni,hiszen azokból rengeteg van,több márkában is de terepjárókból aligha ez a 3; Range,X5,Raptor amiből egyezzünk meg a raptor néz ki a legjobban de viszont bazinagy a másik kettőhöz képest. Mi egyéb opciónk marad? A régi X5,fura kerekekkel. Nagyon remélem,hogy talán ezt a minimális változást,be lehetne vezetni a legközelebbi updateban.
Itt lenne egy link is,a megálmodott modellhez: Download BMW X6 2008 for GTA San Andreas
BMW X6 2008 for GTA San Andreas Adaptation: 1 Vinyls ( remap_body ) 2 Toning ( lob_steklo/pered_steklo/zad_steklo ) 3 Turn signals ( leftflash/rightflash ) 4 Optics ( vehiclelights128 ) 5 Reverse ( shader_rear ) 6. download and install for free 17.24 Mb
libertycity.net