BMW M4 Egyedi karoszéria ötlete

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Springwood

Újonc
Támogató
2019. 09. 04.
10
3
V4 karakter
Isaac O Springwood
LV karakter
Antony Coleone
V2 karakter
Isaac O Sprigwood
logo-dev.png

Neved:
< Owen O Springwood >

Ötleted:
<
Rengeteg szép autó van a szereveren, ide tartozik a BMW M4 is. Nem elérhető sajnos az egyedi karoszéria ami majdnem minden autón egységesen elérhető tuning, új paintjob berakásával nem akarok senkit terhelni. Szimplán úgy érzem, hogy a BMW M4 egy olyan kategóriás autó ami megérdemi, hogy ezt az tuning lehetsőséget megkapja. Így egy meglévő, jól működő tuningot tudna kapni ez az autó is. >

Megjegyzés:
<
Válaszod >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Martin_v2

Martin_v2

Barangoló
SzerverAdmin
v2
2019. 09. 03.
92
58
V2 karakter
Connor O Springwood
Rengeteg ilyen jármű van sajnos amire nem lehet Egyedi Karosszériát rakni sajnos. Nagyon jó ötlet lenne ha ezeken is elérhető lenne. Audi RS6, Ferrari F8 Tributo 2020, Ford F150 Ecoline, Jeep Grand Cherokee, Lamborghini Urus, Mazda RX-7, Mercedes Benz Sprinter, Porsche Panamera Turbo S, Volkswagen Touareg . Ennyit találtam hírtelen de biztos rengeteg ilyen jármű van még.

Supsed

Az év Teamspeak 3 moderátora 2024-ben.
Támogató
2021. 07. 13.
257
319
19
LV karakter
azarate caspian
V2 karakter
cyrus g cortez
Rengeteg ilyen jármű van sajnos amire nem lehet Egyedi Karosszériát rakni sajnos. Nagyon jó ötlet lenne ha ezeken is elérhető lenne. Audi RS6, Ferrari F8 Tributo 2020, Ford F150 Ecoline, Jeep Grand Cherokee, Lamborghini Urus, Mazda RX-7, Mercedes Benz Sprinter, Porsche Panamera Turbo S, Volkswagen Touareg . Ennyit találtam hírtelen de biztos rengeteg ilyen jármű van még.
BMW M5 F10-re sem lehet már rá rakni az egyedit.

Meta

Lelkes fórumhasználó
SzerverAdmin
v2
2022. 05. 31.
351
725
Bindzsisztán
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby
Én inkább támogatnám azt, hogy kivegyék ezeket és dizájnos paintjobokat tegyenek be ezekhez és egyéb járművekhez. Nem ez a prio, idővel el lesznek döntve ezek is.

kondor

fly emirates
Fejlesztő
v2
2023. 10. 21.
462
1 505
Szia. Erre a modellre optimalizálási okokból nem elérhető. Köszi a megértést.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.