Blerim Astrit jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Banitz

Újonc
2020. 04. 06.
12
9
Zalaegerszeg
V4 karakter
Trym Lars
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány pénzügyőr pozícióba.

1. IC | In Character |
*Az alábbi kérdésekre IG válaszokat várunk tőled, kérlek eszerint töltsd ki, minden kérdésre adj választ, és ahol meg van adva minimum mondat, ott kötelezően annyi mondatot írj minimum. Törekedj a helyesírásra, és a fogalmazásra.*

[1.1]: Jelentkező teljes neve:
< Blerim Astrit >

[1.2]: Születési helye, ideje:
< Los Santos, korház, 1999.05.11 >

[1.3]: Bejelentett lakcíme:
< Los Santos, Glen Park 53.>

[1.4]: Legmagasabb iskolai végzettsége:
< Rendészeti ágazat, érettségi>

[1.5]: Előző munkahelyei:
< Komolyabb munkahellyel még nem rendelkeztem, méhészkedéssel foglalkoztam idáig.>

[1.6]: Miért szeretne pénzügyőr lenni? [min. 3 mondat]:
< Végzettségemből kifolyólag már rég óta érdekel ez a hivatás.Városom védelme és a lakosság védelme is fontos számomra. Családias, összetartó csapatban szeretnék dolgozni.>

[1.7]: Ön szerint mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata [min. 3 mondat]:
< Adócsalások, számlázási csalások szűrése. Határon keresztűl történő illegális kereskedelem megállítása. Közúton lévő gyanús és nem oda lévő gépjárművek kivizsgálása.>

[1.8]: Mik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kényszerítő eszközei?:
< Bilincs, gumibot, sokkoló és lőfegyver>

[1.9]: Jellemezze magát 5 szóval:
< Kitartó, szorgalmas, feledékeny, barátságos, türelmes>

[1.10]: Miért pont magát válasszuk? [min. 3 mondat]:
< Nagy magabiztosságal végezném a munkám. A munkámban hamar megtalálom a helyem. A munkámnak élnék és a kollegáimnak. Szeretek és tudok csapatban dolgozni.>

[1.11]: Önéletrajz [min. 8 mondat]:
< Blerim Astritnek hívnak, 25. életéveimben járok. Egy kis faluban nőttem fel és onnét jártam a városba általános iskolába. A középiskolás éveimet kiemelkedő teljesítménnyel zártam. Az iskolá elvégzését követően nem kezdtem bele semmilyen komolyabb munkába. kedvenc elfoglaltságom a méhészkedés. Ezt mai napig hobbi szinten csinálom. Fejemet a nap végén egy kis futással tisztítom ki, ez a hétköznapjaim része. Hozzámtartozók már sajnos nincsen, egyke "gyermek" vagyok.>

2. OOC | Out Of Character |
*Az alábbi kérdésekkel szeretnénk téged személyesen jobban megismerni, hogy kirajzolodjon rólad egy kép számunkra. Kérlek minden kérdésre, válaszolj és ennél a résznél is figyelj a helyesírásra, és a fogalmazásra. Ahova képet kérünk ott kötelező képet csatolni. Ellenkező esetben elutasításra kerül a jelentkezési lap..*
[2.1]: Hogyan szólíthatunk?:
< Bencének hívnak>

[2.2]: Hány éves vagy?:
< 17 éves vagyok, három hónap múlva töltöm a 18. életévemet>

[2.3]: Mióta játszol a szerveren?:
< 2018-ban regisztráltam és játszottam először, volt egy nagy kihagyásom és 3 hete napi szinten játszom újra.>

[2.4]: Játszott perceid száma:
< 2140 perc>

[2.5]: Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel, és működő mikrofonnal?:
< Rendelkezem mind a kettővel.>

[2.6]: Discord klienssel rendelkezel?:
< Ezzel is rendelkezem igen.>

[2.7]: Voltál már a szerveren bármelyik frakció tagja?:
< Nem voltam még tagja egynek sem.>

[2.8]: Ha igen, sorold fel őket, és írd mellé hogy, mikor és miért léptél ki?:
< ->

[2.9]: Miért pont a NAV-ba szeretnél csatlakozni:
< Mindig érdekelt itt a szerveren milyen is valójában, mindenfélét kipróbáltam már, de NAV-ba még soha nem voltam. V4-en van egy kis tapasztalatoma a rendvédelmi múltam miatt. Tök vidám és normális srácnak tartom magam, nem vagyok bunkó. Könnyen tanulok és mivel új lenne számomra ez a frakció az érdekeltségem is magas.>

[2.10]: Voltál már AdminJailben? [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.11]: Voltál már bannolva a szerverről? [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.12]: Név változtatásaid [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.13]: Mesélj magadról. [5 mondat]:
< Bencének hívnak, Zalaegerszegtől nem messze élek egy faluban. Tanulmányaimat Zalaegerszegen végzem egy Technikumban. Jelenleg a harmadik évemet töltöm itt. Lassan tizenkét éve focizom, régen még komolyabb szinten csináltam, de mára már nem veszem komolyan sajnos. Mind ezek mellett a számítózást is nagy örömmel csinálom.>

• Tetszik
Reactions: SziliNoel

JasonV2

Pötyögtető
SzerverAdmin
v2
2019. 01. 27.
484
342
V4 karakter
Ashley Morrow
V2 karakter
Ava Beasley

nav-logo-32x32.png

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítjük hogy a jelentkezési formanyomtatványát pénzügyőri pozícióba megkaptuk, és feldolgoztuk.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezérkari döntése szerint,
felvételt nyert az üres pozíció betöltésére.
Kérjük fáradjon be a San Fierrói Adóigazgatóság épületébe, ahol bővebb tájékoztatást fog kapni az illetékes kollégáktól.

|
ooc: Mivel a lapod elfogadásra került, ezért kérlek keress fel egy Leader -t, a TeamSpeak meghallgatás miatt. |
Ava Beasley
püőr.Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.